Back to Question Center
0

Semalt: Trucuri minunate pe care le puteți face pentru a exclude spamul de trimitere

1 answers:

Utilizatorii de Internet consideră că este frustrant în timp ce încearcă să-și dea seama de ce datele de analiză afișează rate de respingere inexacte, scăderea ratei de conversie sau a pătrunderii bruște a traficului. În afară de provocările de execuție, spam-ul de referință (cunoscut și sub numele de trafic ghost sau referrer) este cauza cea mai importantă a datelor inexacte pentru utilizatorii Google Analytics. Mai mult decât atât, spam-ul ghost este în continuă creștere atât în ​​ceea ce privește acoperirea, cât și volumul, și nu poate fi oprită prin nici un mijloc.

Utilizatorii pot, totuși, blocheze spamul de referință de la afișarea în analizele de date și, prin urmare, își recapătă integritatea datelor necesare pentru a raporta performanțele, a lua decizii de marketing informate și pentru a aduna informații - bankruptcy attorneys in ma. Folosirea unui filtru "simplu" este suficientă pentru a scăpa de aproape toate spam-urile de referință într-un profil Google Analytics.

În articol, Igor Gamanenko, Semalt Manager de succes al clienților, explică sensul Spamului referral înainte de a aborda soluții reale de eliminare a acestui virus.

Ce este "traficul de tip fantomă" sau "spamul referitor"

Traficul de fantome este înregistrat când traficul site-ului este achiziționat de pe altă rețea, adesea o hiperlegătură pe care un vizitator dă clic..Spamatorii și hackerii încearcă să urmărească traficul fals într-un profil Google Analytics pentru a atrage atenția unui utilizator care îi face să acceseze un site web sau o pagină cu trafic fals, de obicei pentru a instala programe malware sau pentru a vinde un produs. Pentru a realiza acest lucru, infractorii înregistrează traficul unui site ca fantomă, astfel încât aceștia să poată introduce un URL și un domeniu de referință pentru site-ul sau pagina vizată într-un profil Google Analytics pe care un utilizator să îl poată vedea. Mai mult, spammerii pot crea, de asemenea, intrări false sau pot implementa evenimente false pe alte dimensiuni bazate pe pagină, de exemplu limba. În aceste ocazii, traficul de recomandări este cel mai precis termen.

Funcționarea spam-ului de referință

Există mai multe modalități prin care spamatoarele utilizează pentru a înregistra traficul fals pe un site web. Cea mai simplă tehnică implică utilizarea codului de proprietate Google Analytics. Este semnificativ pentru utilizatori să înțeleagă că spam-ul nu vizează un anumit site web. De obicei, nu au nicio idee despre victime sau locațiile lor. Prin urmare, ID-ul de analiză simplifică activitatea spammerilor pentru a înșela sistemul. Fraudatorii creează apoi servere web pentru rularea javascript-ului de analiză pe site-urile găzduite în mediul lor web propriu. Aceasta implică crearea unui site gol care conține codul de analiză și introducerea unei adrese URL pe care aceștia doresc să o vadă. În plus, unii infractori pot accesa cu crawlere și indexa codul de identificare de pe site-urile web reale pentru salvarea pe spațiul serverului.

Filtrul de referință pentru spam

Utilizatorii comit unele greșeli în timp ce încearcă să minimizeze sau să elimine traficul fantomă și spam-ul referral. Mulți oameni folosesc mai multe tactici și metode în abordarea problemei. Cu toate acestea, este posibil să vizați spam-ul fantomă într-un singur hit, înțelegând că traficul fals apare pe un site utilizând un nume de gazdă fals sau nici un nume de gazdă. Astfel, orice trafic care nu este valabil pentru un site poate fi exclus. În acest sens, orice nume de gazdă care nu corespunde domeniului valid pentru anumite proprietăți web în care este instalat codul Google Analytics poate fi exclus prin utilizarea unui filtru de nume de gazdă .

November 28, 2017