Back to Question Center
0

Semalt: Traficul de spam Google Analytics și modalitățile de blocare a acestuia

1 answers:

Jason Adler, Managerul de Succes al Clientului Semalt , consideră că nu ar fi greșit să spunem că spam-ul Google Analytics este una dintre principalele probleme pentru webmasterii în aceste zile. Acest subiect a câștigat popularitate și există multe modalități de abordare a acestei probleme. Google a creat o secțiune de sprijin pentru spam-ul de trafic pe pagina sa, care are rolul de a ne furniza informațiile necesare pentru a putea obține o soluție la problema noastră. Reprezentantul Google Analytics, Adam Singer, a confirmat că firma încearcă în prezent să remedieze problema. Cu toate acestea, va dura ceva timp și data exactă a fost necunoscută. Inițial, au analizat mai mult de 259 de conturi Google Analytics, care nu conțineau viruși și spam. Au instalat filtrele și au avut cel puțin douăzeci și cinci de vizite de referință în fiecare zi. Traficul spam total referrer a fost de peste zece la sută, iar aproximativ cincizeci la sută dintre site-uri au avut trafic spam de la peste 500 de domenii. Ar trebui să luați în considerare utilizarea acestor instrumente care vă vor ajuta să vă actualizați datele și statisticile Google Analytics și să nu aveți spam .

Blocatorul spam-ului Referrer / Ghost

Este un blocant de spam care se actualizează în mod regulat. Cu timpul, actualizează mai mult de 550 de domenii neglijate care conțin adrese URL suspecte și filtrează aceste linkuri pentru a vă oferi cele mai bune și mai potrivite rezultate. Instrumentul este disponibil gratuit, are o interfață simplă și ușor de utilizat, cu multe opțiuni de căutare..De asemenea, poate fi actualizat cu mai multe conturi, iar opiniile sale pot fi ușor filtrate. Limita limitei sale este de peste zece mii de cereri pe zi, dar ar trebui să actualizați filtrele de fiecare dată când adăugați noi domenii la acest instrument.

Setul de instrumente Analytics

Dați-mi voie să clarific faptul că Google Analytics Toolkit nu este gratuit; va trebui să plătiți 15 USD pe lună pentru a accesa toate caracteristicile sale, dar acest preț este mai mic decât o durere de cap pe care acest instrument o poate ușura. Acesta este unul dintre instrumentele cele mai uimitoare și excelente, deoarece vă lărgește raza de rapoarte Google Analytics și vă oferă cele mai exacte rezultate. Acest instrument actualizează automat filtrele, astfel încât nu trebuie să faceți nici o lucrare specială ori de câte ori inserați noi domenii. Puteți aplica filtrele pentru toate tipurile de proprietăți, vizualizări și conturi. Instrumentul are interfața prietenoasă și ușor de înțeles. Cea mai bună parte este că nu are limită de cote, ceea ce înseamnă că puteți adăuga cât mai multe domenii și subdomenii posibil. Cu toate acestea, va trebui să vă înregistrați și să primiți aprobarea, precum și să plătiți o taxă pentru a accesa acest instrument și diferitele sale caracteristici .

Instalator filtru spam

Spam Filter Installer este o sursă open source și un software gratuit. Este unul dintre cele mai cuprinzătoare instrumente automate de filtrare a spamului de pe internet. Este ușor de descărcat și are o mulțime de caracteristici. Acest lucru poate fi implementat pe site-ul dvs. și are o gamă de opțiuni și proprietăți de alegere. Instrumentul poate fi utilizat numai pe un domeniu la un moment dat și are o limită de cota de două mii de utilizatori pe zi. De asemenea, numărul de filtre și domenii nu este actualizat cu exactitate, și acesta este un dezavantaj major al acestui instrument Source .

November 28, 2017