Back to Question Center
0

Semalt: Tot ce trebuie să știți despre malware și viruși de computer

1 answers:

Dacă observați că dispozitivul computerului nu funcționează corect sau că multe dintre fișierele sale sunt corupte, atunci este semnul că malware sau viruși infectează sistemul dvs. În timp ce diferiți viruși reprezintă riscul ridicat pentru confidențialitatea și datele personale, unele forme de malware pot afecta în mare măsură instrumentele dvs. de marketing și publicitate. Ei vă încetinesc sistemul și vă pot deteriora multe dintre fișierele dvs. Astfel, este important să instalați un software antivirus, astfel încât să nu vă prindeți online și să rămâneți în siguranță în permanență - e juice flavor review.

Julia Vashneva, Senior Manager de Succes al Clientului Semalt , prezintă următoarele cinci sfaturi pentru a evita virușii de calculator și programele malware .

Acordați atenție descărcărilor

Adobe și diverse software-uri au nevoie de actualizări regulate. De fiecare dată când instalați software-ul, asigurați-vă că aveți atenție la ceea ce descărcați. Bundle de instrumente și programe sunt disponibile pe internet, făcându-ne confundați cu privire la ce să selectăm. În timp ce alegeți un program antivirus, trebuie să vă asigurați întotdeauna că descărcați instrumentele numai de pe site-urile oficiale și sursele online. Nu lăsați aceste programe să vă scurgă sursele valoroase prin instalarea unor software de calitate scăzută. De multe ori, reclamele vă cer să faceți clic pe barele de instrumente și alte link-uri similare. Este mai bine să stați departe de ele, deoarece acestea pot deteriora fișierele dvs. și nu sunt incluse în programele de descărcare reale.

Nu cad pentru Alerte Fake virus

Noi toți primim alerte false de virusi și diverse persoane devin victime ale acestora zilnic. În timp ce folosiți internetul, veți vedea o mulțime de ferestre pop-up care vă cer să descărcați programe și barele de instrumente.Lasă-mă aici să vă spun că acestea sunt bune pentru nimic.Hackerii vă prindeți folosind acele alerte false de virusi și infectați dispozitivele dvs. Cele mai multe dintre anunțuri apar pe site-uri web suspecte și pentru adulți, deci este mai bine să nu faceți clic pe legăturile lor și închideți aceste ferestre cât mai curând posibil .

Protejați-vă dispozitivele cu antivirus

Este adevărat că toți avem nevoie de programe antivirus și de instrumente anti-malware pentru a rămâne în siguranță pe internet. Sincer vorbind, majoritatea acestor instrumente vă oferă opțiuni limitate. Vă recomandăm să instalați suite de software simple pentru a combate programele malware, viruși și adware. BitDefender este un bun exemplu, acest instrument scanează și protejează computerul și vă ajută să scapați de toate fragmentele de viruși și malware. Puteți să o descărcați de pe internet, iar software-ul este gratuit. De asemenea, puteți încerca Deconectați și AdBlock Plus.

Mențineți Windows și Defender actualizate

Mulți oameni ignoră faptul că păstrarea ferestrelor actualizate este foarte importantă. Nu trebuie să ignorați solicitările de a reporni dispozitivul, deoarece poate provoca probleme grave pentru dvs. Setați o zi o dată pe lună pentru a reinstala ferestrele și pentru a menține lucrurile la zi. Acest lucru vă va ajuta să scăpați în mare măsură de viruși și programe malware.

Nu folosiți Internet Explorer

Au plecat zilele în care Internet Explorer a fost considerat cel mai bun browser. În aceste zile, utilizatorii preferă Google Chrome, Firefox și alte browsere similare. Diferite rapoarte arată că Internet Explorer este unul dintre cele mai periculoase browsere care vă poate deteriora sistemul de operare. De aceea nu ar trebui să instalați și să-l utilizați. În schimb, puteți încerca Edge și Opera care să vă garanteze protecția online.

November 28, 2017