Back to Question Center
0

Semalt prezintă un ghid complet pentru frauda pe internet

1 answers:

Internetul este o resursă vastă pentru aproape oricine. Site-urile de comerț electronic beneficiază deweb prin atingerea unor clienți diferiți în întreaga lume. În cele mai multe cazuri, oamenii folosesc tehnici de marketing pe internet, grație numeroaselor pagini webcaracteristici de programare, care au devenit disponibile în timp. Totuși, această resursă are atenția majorității infractorilor cibernetici. La fel deoamenii fac multe site-uri web, criminalii cibernetici își păstrează actualizarea instrumentelor și metodelor, iar aproape orice formă de conectivitate la calculator estesub rezerva uneia sau mai multor forme de hacuri. Atunci când creăm site-uri web, ne concentrăm în principal pe furnizarea de produse / servicii, precum și pe internet marketingabilități de a menține site-ul pe înalt nivel în rândul SERP. Ca rezultat, potențialul și riscul unui hacker nu sunt niciodată o preocupare în eforturile noastre online.Ca urmare, cazurile de fraudă pe internet sunt în creștere.

Alexander Peresunko Semalt Managerul de succes al clienților, vă oferă o privire asupra celor mai tipice cazuri de fraudă pe internet:

  • Phishing

    .

Această tehnică implică crearea de pagini de site cu clone. Ca rezultat,criminalul cibernetic poate câștiga o victimă fără să-i facă să facă clic pe ele și să furnizeze informații personale pe o pagină falsă. Acest truc în schimbprovoacă scurgerea de informații unor terțe părți care nu se concentrează doar pe obținerea informațiilor, ci o utilizează și pentru a efectua transferuri penale majore.Sensibilizarea vizitatorilor dvs. despre atacurile iminente de phishing este importantă.

  • Spamming.

E-mailurile spam sunt aceste e-mailuri anonime, care au tendința de a solicita apersoană pentru a efectua un anumit lucru..Majoritatea e-mailurilor cu spam conțin legături către site-uri dăunătoare, precum și solicitări de solicitare de acțiune, caredă hackerului controlul deplin asupra întregii situații. E-mailurile spam pot executa unele activități criminale în masă, precum și alte crime domesticecum ar fi frauda.

  • Site-uri de clonare

Hacker-ul poate crea, de asemenea, site-uri false pentru a-și desfășura unele dintre elefraudele online. Site-urile false pot viza cumpărătorii și le pot forța să facă achiziții pe un site de internet greșit. Ca urmare, banii devinpierdut într-un cont de comerciant a cărui proprietate nu este clară. Site-urile false vă pot face pe clienții dvs. să-și piardă încrederea în magazin, făcând totulproces dificil.

  • Hacking.

Hacking-ul este accesul sau autorizarea ilegală a computerului sau onlinetehnici. Hackerii ajung la magazine online unde vin și iau milioane de bani. În alte cazuri, hackerii pot, de asemenea, să ia valoareinformații de la milioane de utilizatori. Hacking-ul este pedepsit de lege și poate duce la un termen de închisoare. Deniul de serviciu este o hacking comunăprocedură care presupune supraîncărcarea unui server cu cereri. Aceste și multe alte hacks pot aduce un site web care face toate eforturile SEOdu-te la gunoi.

Concluzie

Pentru ca fiecare activitate online să funcționeze bine, trebuie să existe un caz de fraudă pe internetprecum și încercarea de hack care se supune acesteia. Ca rezultat, diferite persoane au motive diferite atunci când vine vorba de utilizarea internetului lor. Pentruproprietarii de site-uri web, este important să rămâneți la curent cu cazurile de fraude web, care pot ataca site-ul dvs. În plus, hackerii pot viza și dvs.clienții și fura o mulțime de informații valoroase. De exemplu, hackerii pot efectua furturi masive de carduri prin phishing sau spam.Puteți afla despre frauda pe internet în acest ghid. De asemenea, puteți păstra site-ul dvs. sigur și sigur din folosirea acestuia Source .

November 28, 2017