Back to Question Center
0

Semalt: O scurtă trecere în revistă a terminologiei de spam și înșelătorie

1 answers:

Internetul are diferite oportunități, pline de oameni care au intenții diferite. În cazul spamului, există specialiști IT, al căror obiectiv principal este, de obicei, utilizarea vulnerabilității sistemelor și a ignoranței umane pentru a-și face sarcinile de internet norocoși. De exemplu, există multe cazuri când oamenii cad pentru phishing, precum și alte tehnici de hacking. Spamatorii provoacă pierderi masive, deoarece pot lucra împreună cu hackerii pentru a fura o mulțime de bani de la victimele lor.

Când realizăm site-uri Web, obiectivul final este de obicei utilizatorul. În consecință, toate eforturile noastre ajută la îmbunătățirea procesului de achiziționare, precum și la îmbunătățirea clientului - usm haller blauer. Nu reușim să influențăm posibilitatea ca hackerii să atace site-ul dvs., precum și cei ai escrocilor. Există numeroase metode care ajută proprietarii de site-uri să evite spamul. Rețineți siguranța utilizării site-ului dvs., precum și asigurarea siguranței clienților se bazează pe eficiența metodelor anti-spam existente.

Ivan Konovalov, Semalt Managerul de succes al clienților, vă prezintă următoarele tehnici convenționale folosite de oameni:

  • Înșelăciune atașament Oamenii pot folosi e-mailuri pentru a trimite troieni persoanelor indivizibile. Această metodă funcționează făcând persoana care trimite e-mailul să hackeze PC-ul utilizatorului vizat, compromitând eventual securitatea utilizării browserului..Virușii obișnuiți includ troienii care se pot prinde în browser-ul victimei, făcându-l deschis pentru atacuri. Ei pot controla hardware-ul calculatorului, precum și înregistrarea intrărilor de taste și a parolelor. În alte situații, există numeroase moduri prin care aceste atașări pot provoca probleme asupra calculatorului victimei.
  • Adware. Există multe anunțuri care blochează ecranul oricărui utilizator de internet. Ca urmare, persoanele cu intenții proaste pot folosi această tehnică pentru a-și îndeplini sarcinile. De exemplu, utilizatorii pot trimite viruși în numele anunțurilor. Acest software creează în computerul victimei și face browserele vulnerabile la cele mai vicioase atacuri. Trebuie să aveți grijă de produsele software pe care le utilizați pe computer. Mai mult, cele mai multe produse gratuite pot conține produse malware
  • .
  • Atacurile DoS / DDoS În aceste tipuri de atacuri, hackerii încearcă să coboare un site prin suprasolicitarea serverului cu cereri. Această tehnică slăbește lățimea de bandă, făcând ca site-ul să nu răspundă și, prin urmare, să fie inutilizabil. Hackerii pot spori eficiența acestei metode utilizând mai multe sisteme botnet.

Concluzie

Există multe tipuri de oameni care folosesc internetul. Pe măsură ce oamenii continuă să creeze site-uri Web utile și comerciale, alții se concentrează pe accentuarea abilităților de hacking pentru a compromite starea securității cibernetice. Ca urmare, afacerile trăiesc într-o teamă constantă de a se confrunta cu un atac masiv de hack, precum și alte pierderi care se produc în caz de hacking. Anumite atacuri de tip spam pot proveni de la un concurent, care poate face eforturile dvs. de Optimizare pentru motoarele de căutare (SEO) să nu reușească, mai ales atunci când site-ul dvs. suferă încercări de hack pe SERP-uri. Unele dintre metodele de spam și anti-spam aflate în vigoare vizează doar să conștientizeze oamenii, dar nu să pună capăt problemei iminente. Puteți utiliza această îndrumare pentru a aplica mișcări spam-luptător pe site-ul dvs. de comerț electronic și pentru a atinge multe obiective.

November 28, 2017