Back to Question Center
0

Semalt: motivele principale de blocare a spam-ului referrer în WordPress și Google Analytics

1 answers:

Spam-ul poate folosi spațiul serverului pentru a trimite malware, troieni sau viruși sau pentru a profita de vulnerabilitățile utilizatorului și de a le trimite direct programe malware și viruși dăunători. În orice caz, spamul are nevoie de utilizator, însă utilizatorul nu are nevoie de el. Când deschideți WordPress, este imperativ ca una să implementeze instrumente pentru a împiedica infiltrarea prin spam.

Spamul de trimitere este unul dintre tipurile care afectează WordPress și poate avea consecințe grave asupra sistemului Google Analytics. Ea prezice pe site-ul clasament s transformând astfel algoritmi de căutare împotriva lui. Jack Miller, managerul Senior Customer Success Semalt , afirmă că cea mai bună tehnică este de a bloca spam-ul referrer atât pe Google Analytics, cât și pe WordPress - local area network installation cost.

Spam Referrer

Are un scop de a distorsiona funcționarea motoarelor de căutare. Spamatorii trimit mai multe linkuri și adrese URL într-o sumă licitată pentru a spori rangul unui anumit site. Ele sunt, de obicei, link-uri false, dar întotdeauna link-ul înapoi la site-ul special. Pe scurt, este o scurtătură pentru a îmbunătăți calificările de căutare fără a oferi conținut valoros. Dacă raportul de analiză include acest trafic în raportul său, aceasta va însemna că site-ul web se leagă înapoi la un site de calitate slabă. Îmbunătățește rangul pentru site, dar dacă Google identifică această tehnică, ei penalizează site-ul pentru a lucra împreună cu un site web junk .

Google și alte motoare de căutare au venit cu un mecanism defensiv pentru a preveni majoritatea trimiterilor de spam pe site-uri. Cu toate acestea, utilizatorii sunt sfătuiți să ia măsuri de precauție și pentru a reduce problemele .

Referirea la Spam își face numele din modul în care interacționează cu Google Analytics. În calitate de proprietar al site-ului web, ar trebui să vedem ce site-uri web se referă la traficul pe site. Spamatorii profită de acest lucru și speră să facă clic pe site-urile lor în timp ce se referă la raportul Google Analytics.

Beneficiile blocării spamului de recomandare

O implicare a spam-ului referitor la trimiterea este că va interfera cu clasamentul de căutare viitoare al site-ului web. Pentru a rămâne un succes într-o campanie de marketing, trebuie să vă asigurați că site-ul continuă să furnizeze vizitatorilor săi conținut de calitate. Prezența spamului de referință împiedică acest obiectiv. Prin urmare, prevenirea se referă la site-ul web al proprietarului de la dezordinea unor legături slabe pe platforma lor..Tot ce fac este să-i îngreuneze pe vizitatori să găsească conținut relevant. În sfârșit, există și potențialul de a face clic pe un site web care conține conținut dăunător .

Blocarea Spamului Referrer în WordPress și Google Analytics

  • Instalarea Plug-in-ului pentru trimitere de referințe

Răsfoiți pagina plug-in-ului referrer spam și descărcați și instalați plugin-uri în tabloul de bord WordPress. Se deschide toate caracteristicile și setările. Apoi activează pluginul. Alte instrumente de utilizat sunt Sucuri, SpamReferrerBlock sau Spam Referrer WP Block.

  • Configurați setările

Există o filă în partea stângă a WordPress Referrer Spam înclinat. Faceți clic pe acesta și pe următoarea opțiune de trimitere spam care urmează. Selectați opțiunea pentru Actualizare automată pentru a vă asigura că blochează spam-ul referrer zilnic. În modul bloc, alegeți opțiunea Rescrie blocul deoarece funcționează mai repede și se execută la nivelul serverului. În cadrul Actualizării manuale, în cazul în care există o actualizare a definițiilor de spam referrer, mai ales dacă există încă o legătură suspectă care nu a fost curățată.

  • Verificarea ultimelor actualizări și blocuri personalizate

Într-o pagină de spam referrer, există o opțiune de sus în jos pentru ultima actualizare, care informează despre momentul în care utilizatorul a efectuat ultima actualizare. Este un instrument excelent care indică eficiența pluginului. Dacă în raport există câteva adrese URL spam, copiați și lipiți linkul din caseta de blocuri personalizate pentru o abordare manuală. Apoi, salvați toate modificările și ieșiți.

  • Vezi site-uri blocate

Faceți clic pe fila Referre Spam și selectați Toate site-urile blocate. Apoi, se deschide o fereastră cu toate adresele URL blocate și se poate deschide fără nici o amenințare.

  • A scăpa de Spam Referrer Ghost

Deschideți Google Analytics pentru a determina dacă este în stare de funcționare. Unele dintre site-uri pot trece prin faptul că acestea sunt referințe Ghost ceea ce înseamnă că nu ajung la site, astfel încât plugin-urile să nu le blocheze. Urmați următorul proces: faceți clic pe Audiență, selectați Tehnologie și apoi pe Rețea. Găsiți și selectați Hostname ca dimensiune principală. Luați notă de toate domeniile și faceți o listă cu toate cele legitime. Dați clic pe Admin, filtre, adăugați filtre, tip de filtru personalizat și apoi includeți. Selectați Salvare și ieșire. Du-te înapoi la tabloul de bord pentru a vedea dacă funcționează acum.

November 28, 2017