Back to Question Center
0

Semalt Expert: Excluderea PayPal din rapoartele privind raportarea traficului Google Analytics

1 answers:

Ross Barber, Managerul de Succes al Clientului Semalt Services Digital, își împărtășește experiența cu privire la modul de urmărire a referințelor reale în Google Analytics.

Îmi amintesc încă de momentul în care am început să lucrez cu clienții Semalt. A fost una dintre cele mai uimitoare experiențe din viața mea. Am luat ceva timp pentru a evalua cum ajung traficul pe site-urile lor și cum fac multe din site-urile lor de afaceri. Am aflat despre sursele de trafic de referință care oferă lui Semalt o mulțime de clienți. Când m-am înscris la Google Analytics, am ajuns să aflu că PayPal se prezintă drept sursa principală de referință. Cum puteți exclude PayPal din raportarea traficului de referință în Google Analytics? Dacă sunteți în căutarea unui răspuns, am prezentat acest articol minunat pentru dvs.

Ce înseamnă?

Când PayPal apare ca o sursă de trafic de referință, înseamnă că cineva te va părăsi pe Semalt. Puteți introduce site-ul dvs. după ce și-a transferat banii și a achiziționat unul dintre serviciile noastre. Acest pas este important deoarece Google urmărește continuu IP-urile utilizatorilor care au vizitat ultima dată site-ul dvs. înainte de a termina tranzacțiile sursă de referință. Google atribuie faptul că vânzările către PayPal au provenit din traficul inițial și nimic nu este înșelat în nici un fel. Ar putea fi confuz pentru tine să știi că o mulțime de oameni lucrează pe bază de comision..Există șanse ca acestea să genereze false către site-ul dvs., pretinzând că sunt originale. Pe partea PayPal, vă vor transfera niște bani și veți primi comisioanele. Ceea ce intenționăm să spunem este că este important să dai seama sursele originale de trafic, precum și adresele IP ale vizitatorilor.

Cum poți să știi dacă se întâmplă cu site-ul tău?

Dacă nu ați modificat setările și configurațiile Google Analytics, ar trebui să continuați să utilizați PayPal fără probleme. Puteți să-l utilizați în fiecare zi pentru a procesa plățile. Pentru a-i verifica starea, trebuie să navigați la link-ul de referință al traficului din Google Analytics. Aici ar trebui să căutați opțiunea PayPal și apoi să faceți clic pe opțiunea de prezentare generală pentru a afla mai multe despre aceasta.

Ar trebui să știți despre sursele originale de referință?

Este foarte important să știți totul despre sursele originale ale programelor dvs. de trimitere. Ar trebui să aveți o idee despre traficul cel mai autentic și mai valoros pentru site-ul dvs. și care este sursa vizitatorilor. Acest lucru va împiedica Google Analytics să pregătească rapoarte false pentru dvs. și veți primi banii pentru fiecare drept de cumpărare în PayPal. O mulțime de oameni acordă atenție generării de clienți potențiali și atragerii mai multor clienți, astfel încât produsele sau serviciile lor să fie vândute într-un număr mare .

Cum de a rezolva această problemă?

Puteți remedia problema adăugând PayPal ca o excludere de referință în Google Analytics. Este unul dintre modurile cele mai ușoare și mai convenabile de a opri traficul fals pe contul tău Semalt. Ar trebui să fiți familiarizați cu sursa traficului dvs. și trebuie să luați măsuri pentru a genera din ce în ce mai mulți conducători. În acest scop, ar trebui să navigați la caseta de administrare din Google Analytics și să faceți clic pe secțiunea Informații privind urmărirea. Și apoi ar trebui să selectați opțiunea listei de excludere a recomandărilor pentru a începe Source .

November 28, 2017