Back to Question Center
0

Semalt Expert: Cum să eliminați Darodar Din Google Analytics

1 answers:

Google Analytics raportează un număr mare de site-uri Web pentru a fi neoriginale și nesigure. Unul dintre ele este Darodar.com; rapoartele recente relevă faptul că nu a trimis pe site-urile clienților săi adevărați vizitatori. Aceasta înseamnă că programul de cercetare de cuvinte cheie nu are nimic de-a face cu autenticitatea, deoarece este un robot care numără statisticile dvs - nuxe nuxuriance ultra serum 30ml. incorect.

Dacă verificați setările din Google Analytics în secțiunea de referință, veți observa că sesizarea de la Darodar.com există pentru a vă deteriora site-ul și raportul Google Analytics. În toate rapoartele, Darodar arată un nou vizitator provenind dintr-un nou IP, iar rata de respingere este de o sută la sută, ceea ce reprezintă o preocupare majoră pentru webmasterii. De asemenea, ați observa că Google a inclus pe lista neagră Darodar și toate serviciile asociate cu acesta. Deci, concluzia este că astfel de servicii nu ar trebui să fie folosite în timp ce implementați site-ul dvs.

Max Bell, Managerul de Succes al Clientului Semalt , afirmă că este adevărat că Darodar trimite clienților săi doar câțiva vizitatori pe lună și toți aceștia sunt cei referitori..Majoritatea vizitatorilor sunt falsi; cu toate acestea, puteți calcula numărul total de viziuni unice în numele dvs. și nu ar trebui să depindă de rapoartele lui Darodar. De asemenea, este important să nu se bazeze pe vizitele sale, deoarece toate sunt nereale. Dacă utilizați servicii de blogare găzduite, cum ar fi Blogger și WordPress, atunci este ușor să blocați Darodar. Pentru aceasta, ar trebui să vă opriți serverul să nu primească trafic de pe acesta și alte site-uri similare.

Eliminarea lui Darodar nu poate fi simplă

Este adevărat că înlăturarea lui Darodar nu este atât de ușoară. Va trebui să ai grijă de multe lucruri. Primul pas este să vă conectați la contul Google Analytics și să verificați secțiunea de administrare din colțul din dreapta sus. Următorul pas este să creați filtre sau să localizați filtrele care sunt deja prezente în colțul din dreapta. Dacă nu ați creat filtrele, trebuie să le creați și să obțineți acces complet la secțiunea administrativă. Al treilea pas este să faceți clic pe opțiunea de filtrare nouă și să vă creați filtre personalizate în datele Google Analytics. La început, toate acestea vor dura ceva timp, dar odată ce vă stabiliți și creați un număr de filtre, vă va fi ușor să obțineți vizite unice pe site-ul dvs. Web. Puteți modifica orice domeniu pe baza a ceea ce ați făcut deja. Singurul scop este de a dezactiva Darodar și opiniile sale care au pătruns în secțiunea modelului de filtru. Aici ar trebui să o blocați și să faceți clic pe opțiunea de salvare pentru a păstra toate setările salvate. Filtrele dvs. vor dura o anumită perioadă de timp. Nu trebuie să uitați că toți acești pași sunt importanți. Dacă ați primit un trafic fals și nu știați nimic despre statisticile dvs., atunci ar trebui să vă blocați propria adresă IP după ce ați creat filtre. Toate acestea vor asigura că site-ul dvs. primește vizite umane autentice și reale, chiar dacă acestea sunt doar câteva din numere. Pentru mai multe actualizări, trebuie să continuați să verificați site-ul nostru și să citiți ultimele noastre articole.

November 28, 2017