Back to Question Center
0

Semalt Expert: Cele mai bune filtre Google Analytics

1 answers:

Majoritatea oamenilor de afaceri știu atât de puțin despre analiza web și importanța Google Analytics. În mod ocazional, aceștia se conectează la conturile lor AdSense și nu acordă atenție niciodată la ceea ce se întâmplă în tabloul de bord. Doar câțiva oameni cunosc importanța Google Analytics și trucurile asociate cu acesta.

Jason Adler, managerul de succes al clientului Semalt , clarifică faptul că filtrele sunt de mare ajutor, deoarece acestea ajută la gestionarea tipului de date pe care site-urile noastre le primesc. În cazul în care observați anumite dezavantaje în rapoartele Google Analytics, este timpul să creați filtre pentru a vă asigura protecția site-ului dvs. Filtrele elimină toate resturile și murdăria până când nu sunt furnizate decât ceea ce este legitim, autentic și fiabil. Datele nefiltrate și cele brute nu vă pot oferi rezultatele dorite. Acest lucru nu va spune, de asemenea, nimic despre ceea ce este performanța site-ului dvs. și cum să îl îmbunătățiți. Pentru a configura filtrele dvs., trebuie să mergeți la Google Analytics și să faceți clic pe secțiunea contului unde sunt prezente filtrele sau unde doriți să le creați. Nu trebuie să vizualizați niciodată raportul fără a crea filtre adecvate, deoarece acestea pot diminua performanța site-ului dvs. Web. Ar trebui să adăugați cât mai multe filtre posibil pentru a îmbunătăți performanța generală a site-ului dvs.

Excluderea traficului intern

Întotdeauna trebuie să fiți atenți la excluderea traficului intern și a surselor necunoscute ale site-ului dvs. Dacă observați că performanța site-ului dvs. nu este la fel de așteptată, acesta este momentul în care trebuie să creați filtre și să le activați imediat. Ar trebui să aplicați filtrele și să excludeți IP-urile necunoscute din listă pentru a obține rezultatele dorite. Mai întâi, trebuie să introduceți numele filtrului și să faceți clic pe butonul de excludere a filtrului intern. În vechea versiune a Google Analytics, nu ați reușit să creați filtre și nu puteți exclude IP-urile din listă. Dar acum este posibil să realizăm ambele sarcini într-un mod mai bun.

Redirecționați rapoartele URL numai la litere mici

Un alt lucru pe care trebuie să-l amintiți este că forțați rapoartele URL la litere mici. Una dintre problemele majore și cele mai iritante cu Google Analytics este că afișează diferite tipuri de rapoarte atât pentru majuscule, cât și pentru litere mici. Cu toate acestea, este posibil să scăpăm de această problemă prin forțarea rapoartelor URL numai cu litere mici. Astfel, vă puteți asigura că sănătatea și autenticitatea site-ului dvs. sunt menținute pe tot parcursul lunii.

Adresa URL de trimitere completă

Dacă sunteți în construirea unor link-uri, ar trebui să căutați site-urile de recomandare din Google Analytics. Aici este posibil să găsiți date relevante care vor afișa adresele dvs. de domeniu și subdomeniu. Trebuie să rețineți că codul de urmărire este corect instalat în Google Analytics. Fără acest cod, este posibil să nu puteți lua fragmentele și să le puneți pe site-ul dvs. Web Source .

November 28, 2017