Back to Question Center
0

Semalt: De ce și cum să excludeți traficul intern de pe site-ul Google Analytics

1 answers:

Google Analytics oferă o mulțime de avantaje utilizatorilor săi. Vă permite să aveți acces la informații, date uriașe și de acțiune, astfel încât să puteți oferi o nouă margine afacerii dvs. Este posibil să faceți o analiză Google mai bună și mai cuprinzătoare. Pentru aceasta, va trebui să faceți modificări în contul dvs. și să urmați câțiva pași. Unul dintre lucrurile majore pe care le puteți face este să vă ajustați Google Analytics într-un mod care vă permite să obțineți doar traficul legitim. Puteți genera o mulțime de vederi și vede prin acest program. Nu trebuie să existe excepții în timp ce ajustați Google Analytics. Ar trebui să creați filtre și să asigurați că traficul al site-ului este de o calitate superioară .

Jason Adler, Managerul de Succes al Clienților Semalt Services Digital, oferă o soluție valoroasă în această privință.

Creați o vizualizare nouă

Primul lucru pe care trebuie să-l amintiți este că creați o nouă vizualizare pentru fiecare domeniu. Permiteți-mi să vă spun că nu este posibil să inversați filtrele Google Analytics, deci ar trebui să le creați cu mare grijă și atenție maximă. Nu trebuie să uitați că filtrele afectează toate datele colectate în Google Analytics..Aceasta poate influența direct sau indirect opiniile și numărul de accesări pe care le primește site-ul dvs. web. Dacă nu doriți să filtrați toate datele de pe site, atunci trebuie să accesați secțiunea de admin și să faceți clic pe opțiunea minus de trafic. Odată ce ați făcut-o, puteți face clic pe butonul de creare a vizualizării pentru a începe.

Creați filtre noi

Odată ce ați configurat opiniile dvs., următorul pas este să creați filtre noi. Pentru aceasta, ar trebui să mergeți la secțiunea admin și să faceți clic pe opțiunea filtre. Este foarte important să creați filtre, deoarece acest lucru asigură sănătatea și îmbunătățirea site-ului dvs. La început, este posibil să nu puteți crea filtre relevante, dar o puteți face odată ce faceți o anumită practică și știți cum să o treceți la nivelul următor. Nu trebuie să uitați să introduceți adresa IP a companiei dvs., astfel încât să nu se blocheze. De asemenea, trebuie să specificați IP-urile pe care nu doriți să le blocați în viitor. Acest lucru va face munca mai ușoară și puteți preveni apariția unor viziuni false și a unor rezultate pozitive.

Bucurați-vă de datele dvs. filtrate

Odată ce ați făcut ajustările de mai sus, vă va fi ușor să vă bucurați de succes. Cu site-ul dvs. nou sau vechi, veți profita de avantajele evaluării și analizării datelor care sunt accesibile site-ului și pot sprijini strategiile și obiectivele companiei. La început, nu va fi ușor. Deci, va trebui să petreceți mai mult timp pentru a învăța lucruri noi. Datele personalizate vă pot facilita luarea deciziilor corecte. De asemenea, reduce timpul petrecut pe site și poate crea o mulțime de filtre pentru dvs. Nu numai aceasta, dar și dvs. ar fi mai bine în măsură să înțelegeți modul în care vizitatorii și clienții dvs. folosesc proprietățile dvs. sau site-urile dvs. Web. De asemenea, este bine să analizați și să evaluați cât de eficiente sunt strategiile dvs. de marketing. Cel mai bun lucru este că Google Analytics vă ajută foarte mult despre afișările și creările filtrelor Source .

November 28, 2017