Back to Question Center
0

Semalt - Cum să scapi de traficul bot în Google Analytics

1 answers:

Nu ar fi greșit să spunem că datele reprezintă piatra de temelie a tuturor deciziilor de afaceri și de marketing online. Este important pentru noi să dezvoltăm o înțelegere a datelor noastre și să ne asigurăm că respectă tendințele actuale de marketing. De asemenea, ar trebui să evaluăm comportamentul utilizatorilor pe site-ul nostru și să știm totul despre schimbările din industrie - luxurious sun care τσαντακι. Acest lucru este posibil numai atunci când excludem traficul bot din Google Analytics și ne concentrăm asupra obținerii rezultatelor dorite.

Alexander Peresunko, managerul de succes al clientului Semalt , dezvăluie unele secrete de marketing în această privință .

Pentru a colecta date, trebuie să utilizați diferite opțiuni analitice și de monitorizare. Cu toate acestea, Google Analytics este instrumentul cel mai autentic și utilizat pe scară largă. Aceasta vă permite să găsiți legitimitatea datelor dvs. și vă arată rezultatele corecte. Mai mult de două miliarde de site-uri folosesc Google Analytics pentru a evalua și a analiza calitatea vizitelor lor. Traficul bot este ceva care poate dăuna site-ului dvs. și vă poate face să vă simțiți suferind pe internet. În cele din urmă, acestea conduc la concluzii, evaluări și presupuneri greșite, afectând astfel performanța și credibilitatea site-ului dvs.

Despre Bots

Nu trebuie să uităm că pentru toate hiturile umane există hit-uri pe server, deci este sigur să spunem că botii au devenit o componentă esențială și trebuie să fie componentă a oricărui site Web. tipuri de roboți: roboți buni și boți răi .

Bots bune sunt cele care se comportă frumos și sunt favorabile pentru site-ul dvs., în timp ce boții răi sunt aceia care sunt creați de hackeri și atacatori și intenționează să acceseze cu crawlere și să indexeze site-ul ilegal. Un raport arată că mai mult de douăzeci la sută din traficul trimis de bots este depășit de boții rău intenționați și periculoși. Deci, putem spune că roboții nu pot fi prietenoși cu site-urile la orice preț și ar trebui să fie scutiți cât mai curând posibil.

Alte două tipuri de roboți sunt roboții de fantome și roboții zombie. Fantomele fantome sunt cele care nu vizitează site-ul dvs. web, dar prezintă rezultate similare, în timp ce boturile zombie sunt cele care vă oferă pe deplin site-ul dvs. Web. Ele produc rapoarte în Google Analytics și pretind că sunt autentice. Ei introduc codurile lor specifice pe datele dvs. de analiză și încearcă să le dăuneze într-un fel sau altul.

Cum să excludeți traficul bot

Google a anunțat recent că există mai multe soluții pentru filtrarea bunelor roboți, a roboților răi și a spamului referitor la trimiterea în Google Analytics. În acest scop, trebuie să creați vederi nefiltrate și să cunoașteți sursele traficului. Ar trebui să știi trucurile de a distinge între cei buni buni și roboții răi. Puteți adapta o serie de strategii de marketing pentru a maximiza șansele de a obține viziuni unice pe site-ul dvs. Web. Este de asemenea un avantaj dacă faceți filtre diferite pentru sursele de trafic interne și externe. Puteți bloca mai multe IP-uri care par suspecte și nu au nimic de-a face cu autenticitatea. În cazul unui robot zombie, ar trebui să-i filtrați prin detectarea locației și a amprentelor. Pentru aceasta, ar trebui să știți totul despre sursa lor și să continuați cu pasul de creare a amprentei.

November 28, 2017