Back to Question Center
0

Întrebați Semalt Cum să câștigați lupta împotriva Spamului de trimitere al lui Darodar

1 answers:

Este important să blocați spamul referitor la darodar.com în Google Analytics, înainte de a fi prea târziu, iar traficul fals pe care un tip rău-l lăsa în contul dvs. scade clasamentul motorului dvs. de căutare - lorcaserin buy. Cea mai bună opțiune este să creați filtre de nume de gazdă în Google Analytics. Din fericire, Google ne-a oferit multe sfaturi utile și tutoriale despre cum să creați filtre predefinite pentru a exclude traficul referitor la darodar.com din contul dvs. Dacă ați observat câteva linkuri stranii de recomandări în rapoartele Google Analytics care vă redirecționează către linkurile afiliate ale site-urilor eBay.com și Amazon.com, permiteți-ne să vă spunem că un fraier rus a colectat o grămadă de coduri de urmărire Google Analytics și a inclus malware în toate lor. Există șanse ca site-ul dvs. să primească trafic rău intenționat, deoarece și el a identificat identificatorul dvs. de urmărire.

Oliver King, Semalt Managerul de Succes al Clienților, explică faptul că acest tip rus utilizează toate aceste ID-uri pentru a ping Google Analytics fără să vă vizualizeze paginile dvs. web. Mai mult decât atât, el trimite o adresă URL specifică pentru referință, încercând să vă înșele Google Analytics. Veți vedea acea adresă URL pe site-ul dvs. și vă va redirecționa către un link afiliat pe care omul rău l-a lăsat în urmă. Cel mai adesea, Amazon și Alibaba sunt folosite ca link-uri de afiliere, dar tipul rău a încorporat o mulțime de linkuri afiliate și a redirecționat utilizatorii în speranța de a-și vinde produsele pe internet și de a obține niște comisioane. Cele mai multe dintre site-urile comercianților restaurează ID-urile afiliate în cookie-uri pentru câteva zile, iar băieții răi câștigă bani prin site-ul dvs.

1..Unii oameni vă vor cere să schimbați fișierul .htaccess pe site-ul dvs., dar acest lucru este bun pentru nimic, deoarece tipul rău nu va vizita site-ul dvs.

2. Nu afectează site-ul dvs., deci nu trebuie să vă faceți griji. În schimb, acesta va afecta raportul dvs. de analiză, iar rata de respingere poate fi mărită.

3. Adresele URL de trimitere vor avea ID-ul de urmărire Google Analytics. Acest tip rus va determina cine vizitează adresele URL de recomandare înainte de a le redirecționa către linkurile afiliate .

4. Prima proprietate din contul dvs. Google Analytics va fi lovită acum și apoi - proprietatea cu ID-ul de urmărire se va încheia cu litera "I".

5. Codurile de afiliere sunt stocate în cookie-uri, fără a crea probleme pentru computerul dvs. sau pentru site-ul dvs. Web. Dar va recompensa acel tip rău în ceea ce privește comisioanele și plățile în avans .

6. Pentru site-urile noi și de bază, ar trebui să blocați spamul utilizând filtre predefinite de gazde în Google Analytics.

Spam-ul referitor la site-ul web a fost una dintre problemele majore și este o formă de trafic artificial care ruinează clasarea unui site pe internet. Trebuie să rețineți că niciun om nu vă vizitează site-ul web. În schimb, spamul referat de la darodar.com vizitează site-ul dvs., creează impresii și primește aceste înregistrări înregistrate în contul Google Analytics. Deci, dacă observați o creștere a traficului de referință al contului dvs. de analiză, s-ar putea să fiți interesat să creați filtre sau să modificați setările fișierului .htaccess. Acest lucru îl va împiedica pe cel rău să vă redirecționeze vizitatorii către propriile site-uri pe bază de comisioane .

November 29, 2017