Back to Question Center
0

Frauda pe internet și siguranța online - Sfaturi utile de la Semalt pentru toți utilizatorii de Internet

1 answers:

Dacă utilizați în mod regulat Internetul și în mod special e-mailurile, atunci trebuie să fiți conștienta fraudelor prin e-mail și a fraudei pe internet.

Frauda pe Internet este un tip de fraudă care apare într-o varietate de forme. Ea variază de laînșelătorii online pentru a trimite la amenințări prin e-mail; din păcate, nu există reguli și reglementări stabilite pentru a împiedica frauda pe internet și înșelătoriile online. evazioniştiiopriți la nimic pentru a obține informațiile dvs. sensibile și detaliile cărții de credit. Sunt inteligenți, dar asta nu înseamnă că nu poți identifica hoții.Este întotdeauna posibil să scăpați de ele și să vă păstrați informațiile în siguranță, mai ales dacă aveți în vedere următoarele sfaturi oferite deAlexander Peresunko, managerul de succes al clienților companiei Semalt Servicii digitale.

Căutați afacerile sau vânzătorii stabiliți

În timp ce se ocupă de companiile online, este important să se caute vânzători stabilițisau afaceri. Pentru aceasta, puteți angaja un avocat bun de afaceri sau un contabil pentru a vă ajuta cu documentele. Asigurați-vă că știți totuldespre locația, numărul de telefon și codul de e-mail al vânzătorului. Pentru aceasta, puteți pune câteva întrebări înainte de a încheia o afacere. Poate sunaașa cum ați cerut mult înainte de a accepta oferta, dar nu este niciodată prea târziu, deoarece doriți să rămâneți în siguranță pe internet..Ar trebui, de asemeneaasigurați-vă că cumpărați articolele de marcă, nu produsele locale. Dacă vânzătorul vă oferă să aveți produse locale fără garanție,acest lucru ar putea fi un semn alarmant.

Chiar și cu revoltele de cărți scrise despre fraudele online, oamenii de afaceri de multe orinu identifică vânzătorii potriviți. De aceea, trebuie să cercetați vânzătorul înainte de a finaliza o afacere. Majoritatea oamenilor nu se obosescconduc multă cercetare, deoarece simt că pierde timpul. Permiteți-mi să vă spun că este necesar să rămâneți în siguranță pe internet. Daca esticare se ocupă cu câțiva vânzători noi, trebuie să solicitați informațiile personale, cartea de identitate și adresa completă înainte de a procesa taxele. daca tuau decis să cumpere ceva de la un anumit vânzător, este important să cunoașteți elementul, prețul și marca. Unii dintre escrocii încearcăvindem produse de calitate inferioară sau expirate; asigurați-vă că elementul pe care îl cumpărați este în stare bună, iar prețul său nu trebuie să fie mai mare decât piațarată.

Aveți grijă de e-mail-uri nesolicitate

De ceva timp, oamenii se plâng de e-mailurile nesolicitate. Tu ar trebuisă nu vă prindeți de acele e-mailuri, deoarece acestea vă pot fura informațiile personale și detaliile cărții de credit. Hackerii încearcă să prinde oameni prin e-mailatașamente și lucruri similare; este important să nu descărcați nimic care a venit dintr-un ID de e-mail necunoscut. Atunci când comandați online,ar trebui să utilizați numărul cărții de credit numai atunci când ați verificat corect un site Web. Este important să nu introduceți cardul dvs. de creditdetalii sau ID PayPal pe un site pe care nu sunteți sigur (ă).

Niciodată nu banii banii

Da, nu ar trebui să vă dați niciodată banii, pentru că este periculos. Majoritatea criminalilorsolicitați plăți prin transferuri bancare directe și, dacă întâlniți oricare dintre acestea, trebuie să vă adresați avocatului dvs Source .

November 28, 2017