Back to Question Center
0

A fost ușor să obțineți backlink-uri de PR în 2016?

1 answers:

V-ati intrebat vreodata ce backlink de valoare poate aduce pe site-ul dvs. de campanie de promovare? Prin cuvântul "valoare :," nu înseamnă că sucul de legături ajunge pe site-ul dvs. prin legături externe. Vorbesc despre rentabilitatea investiției sub forma veniturilor dvs. de afaceri online. Există o mulțime de site-uri care vând legături și, ulterior, dacă există o cerere mare, există o mulțime de cei care ar dori să plătească pentru sucul de legătură. Să discutăm despre modul în care aceste activități ne pot afecta eforturile de optimizare a motoarelor de căutare. Mai întâi, să aruncăm o privire mai atentă asupra industriei de cumpărare și vânzare a legăturilor.

Cumpărarea și vânzarea link-urilor

Atâta timp cât Google a acceptat backlink-urile ca factor de clasificare, backlink-urile vor avea o cerere mare între proprietarii de site-uri web și webmasteri.

Boom-ul de cumpărare a legăturilor sa produs la mijlocul anilor 2000, schimbând întreaga industrie pentru totdeauna. În acea perioadă, întreaga industrie a crescut în jurul vânzării backlink-urilor. Unele surse web au furnizat backlink pe bază de închiriere. Prețurile pentru o legătură Renault au început de la 30 USD pe lună. Aceste link-uri au servit ca link-uri laterale.

După un timp, Google, precum și alte motoare de căutare importante, au început să penalizeze site-urile care au vândut public link-uri prin site-uri de broker sau forumuri. Aceste sancțiuni au cauzat o downgrade în clasamentul site-urilor web sau de-indexare.

Cu toate acestea, chiar și aceste sancțiuni severe Google nu a oprit dezvoltarea backlink industriei de vânzare. Cei de la cumpărarea și vânzarea backlink-urilor au găsit noile modalități de a face mai greu pentru motoarele de căutare să-și detecteze activitățile.

Conform liniilor directoare Google, cumpărarea sau vânzarea backlink-urilor care trec PageRank acceptă ca o încălcare gravă a regulilor. Dacă ați fost detectat în cumpărarea de linkuri pentru a îmbunătăți clasarea site-urilor, site-ul dvs. va primi cel mai probabil sancțiuni de la Google. De aceea, dacă sunteți implicat în aceste activități, trebuie să realizați riscurile. (20)

Pentru a găsi site-uri web care oferă o abilitate postați un conținut plătit pe paginile dvs., trebuie doar să inserați interogarea "cumpărați postarea invitată" în caseta de căutare Google. Unele dintre aceste servicii vă vor furniza servicii autentice de construire a link-urilor și vor fi taxate corespunzător. Cu toate acestea, există, de asemenea, o mulțime de site-uri web de calitate medie cu prețuri accesibile. Există câteva propuneri de articole scrise de calitate superioară în schimbul unui backlink. În acest caz, părțile sunt de acord să coopereze gratuit.

    • Link-uri de cumpărare de la bloggeri

    O mulțime de backlink în 2016 a fost creată de achiziții de link-uri private de la bloggeri. Aceste linkuri rămân nedetectabile de către motoarele de căutare și rareori cauzează probleme. Mulți bloggeri cunosc valoarea reală a backlink-urilor și necesită plata pentru fiecare legătură pe care o pun. Mai mult decât atât, merită menționat faptul că unii bloggeri favoriți sunt de acord să pună un articol cu ​​o legătură doar pentru o zi sau două. Cel mai mare procent de bloguri care vinde backlink sunt plasate în următoarele nise de piață - modă, imobiliare, călătorii, finanțe, educație, sport. Costul mediu de achiziționare a backlink-urilor PR în 2016 a fost de 300 USD pentru sursele web de calitate medie și mai mult de 3000 USD pentru domeniile populare de înaltă calitate Source .

December 22, 2017