Back to Question Center
0

Cum backlink-urile auto pot afecta site-ul dvs. SEO?

1 answers:

În acest articol, am de gând să împărtășesc cu dvs. experiența mea de utilizare a generatorului de backlink auto. Referințele automate sunt, de obicei, o idee proastă pentru promovarea afacerii dvs. online, care atrage motoarele de căutare ca activități spam și poate devasta reputația brandului dvs., precum și rangul site-ului.

Pentru acei comercianți online care au folosit unul din aceste programe pentru a genera backlink-uri, am să subliniez unele dintre cele mai frecvente motive care utilizează acest tip de software SEO încă nu este cea mai bună idee. Este un mod de vedere scurt de a face optimizarea motorului de căutare care poate cauza sancțiuni severe de la motoarele de căutare. Timpul și banii pe care îi investiți în această activitate ar fi mult mai bine folosiți în strategiile care sunt prietenoase cu motorul de căutare.

auto backlink

Impactul backlink-ului auto pe un site SEO

  • Scopul principal al backlink-ului este de a crea o conexiune relevantă între două surse web 12)

    Mulți proprietari de site-uri web, în ​​special cei care sunt noi în această sferă, nu reușesc să realizeze că calitatea și relevanța backlink-urilor sunt două aspecte cele mai importante ale construirii de link-uri. Software-ul SEO on-line nu se poate concentra asupra calității și relevanței țintă, deoarece ambele aceste aspecte necesită bun simț și atingerea experților profesioniști. De aceea, în timpul campaniei de construire a legăturilor, timpul și eforturile ar trebui să fie puse împreună. Doar în acest caz, campania de construire a link-urilor poate servi ca o îmbunătățire a optimizării globale a site-ului dvs. și poate aduce trafic site-uri de referință calitative.

Motoarele de căutare apreciază în mod optim optimizarea manuală și încearcă să lupte împotriva modalităților automate de optimizare a site-urilor web, în ​​ceea ce privește calitatea lor scăzută și spam.

A existat o perioadă în care proprietarii site-urilor web ar putea ignora calitatea legăturilor externe care indică domeniile lor. A fost posibilă ridicarea unei pagini web prin obținerea mai multor backlink. Cu toate acestea, situația devine necontrolată și Google a stabilit noi reguli de clasificare. Potrivit acestora, doar backlink-urile de calitate obținute organic pot afecta în mod pozitiv rangul site-ului.

Deci, întrebarea este de ce trebuie să ne investim timpul și banii în software-ul de construire a link-urilor automate dacă motoarele de căutare continuă să lupte împotriva unor astfel de tactici de construire a legăturilor.

  • În cazul în care site-ul dvs. obține sancțiuni pentru utilizarea software-ul automate link building, poate fi dificil de a inversa daune site-ul dvs. SEO

Ar trebui să fiți extrem de atent selectați software-ul pentru link-ul dvs. clădire ca acolo o mulțime de site-uri de calitate redusă SEO frauduloase scopul principal al care este de a pompa banii afară. Vă recomandăm cu tărie să angajați o comandă a experților SEO sau să faceți totul singur în timpul procesului de generare de sucuri de legătură. În caz contrar, toate investițiile dvs. dure, investiții în timp și bani vor fi o pierdere de timp. În plus, riscați să primiți penalități de la Google, care vor fi greu de inversat.

Oricum, pentru acei webmasteri care folosesc deja acest tip de software pentru construirea de link-uri, asigurați-vă că puteți verifica toate legăturile și site-urile de intrare de pe care vin. În plus, tot procesul ar trebui să fie condus de expert profesionist SEO care vă poate da un raport de link-ul oricând aveți nevoie de ea Source .

December 22, 2017