Back to Question Center
0

Care sunt modalitățile dovedite de a obține backlink rapid?

1 answers:

Încă credeți că singura modalitate de a obține rapid backlink de calitate este să creați un conținut excelent și să așteptați în timp ce utilizatorii se vor conecta înapoi la dvs.? Dacă da, atunci acest articol vă va deschide ochii spre adevăr. Desigur, crearea de conținut de calitate este semnificativă pentru orice campanie de optimizare a motoarelor de căutare, dar va dura luni sau chiar ani pentru a atrage cititorii în conținutul dvs.

În acest articol, vom vorbi cum să accelerați procesul de obținere a backlink-urilor pe site-ul dvs. și să vă îmbunătățiți gradul de conștientizare a mărcii pe pagina de rezultate a motorului de căutare.

  • Răspunde la întrebări despre Quora

Quora este o platformă unică în care oamenii caută răspunsuri adecvate la întrebările lor. Este o platformă aglomerată, unde cel puțin câteva mii de oameni pe zi își pun întrebările. Ar fi nechibzuit să ignorați această ocazie pentru a vă crește gradul de conștientizare a afacerii dvs. și pentru a atrage noi clienți pe site-ul dvs. web. Tot ce trebuie să faceți este să căutați cuvinte cheie legate de nișă. Ca rezultat, veți găsi sute de mii de întrebări care vă așteaptă răspunsul. Trebuie să răspundeți la problemele în care sunteți expert și dacă există un articol sau un articol specific în cadrul domeniului dvs. care ar putea servi drept răspuns relevant la întrebare, puneți un link la acesta. Cu toate acestea, trebuie să vă asigurați că nu vă conectați numai la site-ul dvs. pentru a obține un link. Dacă doriți să trimiteți mesaje spam către Quora, atunci cel mai probabil va cauza sancțiuni ale acestei platforme și veți elimina din sistem.

Există o sursă utilă pentru scriitori, bloggeri și jurnaliști, numită HARO. Oricare dintre persoanele interesate poate posta întrebări acolo și dacă aveți un răspuns la întrebările lor bazate pe cercetare, puteți obține presa liberă. Articolul dvs. poate apărea pe un site de știri cu o audiență mai largă sau o presă liberă. Puteți chiar să fiți publicat pe astfel de surse de știri autoritare, cum ar fi New York Times, Entrepreneur și alții, care fac HARO un loc perfect pentru a ridica backlink de înaltă calitate. În realitate, nu veți obține o mulțime de legături din această sursă. Cu toate acestea, cele pe care le veți putea obține vă pot aduce multă valoare și încredere.

get backlinks

  • Cautarea link-urilor rupte

Clădirea link-ul spart poate fi o oportunitate perfectă de a obține rapid backlink. Cu toate acestea, poate fi complicat dacă vă concentrați asupra tipului corect de legături întrerupte. Există o mulțime de site-uri web care au link-uri întrerupte, însă, departe de toate, le-ar plăcea să le repare legăturile întrerupte și să le pună pe cele ale celor sparte. Pentru a obține rezultate mai bune, trebuie să vă restrângeți căutarea. Trebuie să căutați sursele web cu link-uri întrerupte în cadrul nișei de pe piață. De regulă, webmasterii au mai multe șanse de a stabili legături între paginile lor web și posturile generale de blog. Procedând astfel, acestea generează mai mult trafic pentru domeniul lor și îmbunătățesc site-ul SEO Source .

December 22, 2017