Back to Question Center
0

Care sunt modalitățile de a atrage backlink bune pe site-ul dvs.?

1 answers:

Aș dori să încep acest articol cu ​​o scurtă definiție a backlink-ului pentru cei care sunt noi în acest subiect. Un backlink este un hyperlink care vine de la o pagină la alta. Ca regulă, un text este inserat în text și arată ca un text de ancoră. Făcând clic pe acest text, accesați articolul explicativ sau un site citat în acest conținut. Asemenea link-uri oferă utilizatorilor informații utile și ajută proprietarii site-urilor să-și îmbunătățească clasamentul site-ului dacă totul se face corect.

Acest articol este conceput pentru a vă învăța cum să obțineți backlink-uri bune pe site-ul dvs.Aș dori să vă înarm cu instrumentele de care aveți nevoie pentru a obține cele mai bune backlink posibil și pentru a vă mări.

Nu toate backlink-urile sunt create în mod egal. De aceea, trebuie să fii foarte atent atunci când construiești legături către site-ul tău. Ca regulă, backlink-urile sunt folosite în două scopuri. Primul este de a ajuta un site să obțină suc de legături de calitate și să ridice autoritatea de marcă pe web. Al doilea este de a provoca pagube intenționate site-urilor competitive sau în mod involuntar pentru dvs. unul.

Cum să distingem un backlink de înaltă calitate?

În general, backlink-urile de înaltă calitate sunt cele care provin din cele mai bune site-uri web. Ele sunt relevante și generate din punct de vedere etic. Cei mai mulți oameni care se leagă de cele mai bune site-uri de calitate, cu atât este mai bine pentru site-ul de motor de căutare ranking. Google va afișa astfel de linkuri și va recompensa site-ul cu rang mai mare și o reputație mai bună. Este exact ceea ce trebuie să căutați în construirea de legături.

Cu toate acestea, așa cum am menționat mai sus, nu toate backlink-urile sunt create în mod egal și, ulterior, departe de toate acestea sunt la fel de benefice. Acesta este motivul pentru webmasterii trebuie să știe exact ce reprezintă un backlink de înaltă calitate.

Să enumerăm câteva dintre trăsăturile esențiale ale backlink-ului ecologic, de înaltă calitate:

  • relevante pentru nișa site-ului web promovat;
  • provine din sursa de web de încredere;
  • transmite trimiterea traficului;
  • corect încorporate în conținutul site-ului;
  • nu este plătit sau reciproc;
  • nu arată ca o reclamă;
  • contribuie la PageRank.

Astfel de legături de înaltă calitate sunt greu de obținut. De aceea, ele sunt foarte apreciate de motoarele de căutare și de utilizatori. Mai mult, trebuie să obțineți astfel de linkuri din varietatea de surse diferite, nu 100 de backlink de la un site de PR ridicat. Rețineți că Google poate observa pur și simplu când încercați să trișeați sistemul.

Care sunt cele mai simple moduri de a obține backlink de calitate pe site-ul dvs.?

Primul lucru pe care trebuie să-l înțelegeți este că backlink-urile trebuie construite, nu cumpărate. Strategia perfectă de construire a legăturilor se va baza pe munca grea, și asta este totul. Desigur, veți petrece mai mult timp creând legături în mod egal. Cu toate acestea, veți fi siguri că astfel de legături vă vor oferi rezultate pozitive de lungă durată.

Există câteva modalități de a obține backlink de calitate:

  • Pentru a obține backlink-uri relevante, puteți să vă puneți pur și simplu numele și informațiile pe directoare de înaltă calitate, editate de oameni. Poate că va trebui să plătiți pe unele din aceste directoare. Cu toate acestea, înainte de a vă stabili pentru orice servicii de construire de link-uri, trebuie să vă asigurați că nu este un site web spamat.
  • O altă tehnică utilă de construire a legăturilor este de a deveni un blogger de oaspeți. Colaborați cu blogul vizat de nișă vizat și publicați acolo câteva postări interesante și interesante cu linkuri inbound care indică spre site-ul dvs Source .
December 22, 2017