Back to Question Center
0

Cum puteți beneficia de trimiterea directoarelor backlink?

1 answers:

Acest articol va fi util pentru cei care caută directoare și locuri în care își pot trimite blogul. Vă pregătesc o listă exclusivă de site-uri, care pot fi benefice pentru campania dvs. de construire a legăturilor. Deci, dacă nu ați trimis sursa la aceste directoare, ar trebui să îmbunătățiți această situație și să creați una. Să ne uităm mai atent la aceste directoare.

backlink directory

În cazul în care pentru a trimite blog-ul dvs.?

Aș dori să încep această listă cu instrumentul Webmaster, deoarece este modalitatea perfectă de a obține site-ul dvs. pe motoarele de căutare. Prin trimiterea blogului sau a site-ului dvs., lăsați boturile de căutare să vă indexeze mai bine site-ul și să vă ofere un rang mai ridicat pe pagina cu rezultatele căutării. Deși există câteva directoare care sunt destul de utile și puteți adăuga linkul acolo pentru a verifica un rezultat.

  • Google Webmaster Tool

Acest instrument este conceput pentru a ușura lucrurile pentru webmasterii și proprietarii site-urilor Web. Este posibil să nu adăugați numai site-ul dvs. la sistemul Google, ci să trimiteți și sitemap-ul dvs. la acesta. Procedând astfel, vă veți asigura că boturile Google pot accesa cu crawlere toate site-urile dvs. de link-uri și le pot indexa, oferind site-ului dvs. un rang mai ridicat. Unul dintre avantajele acestui instrument este că acesta poate servi ca instrument gratuit de SEO pentru site-ul dvs.

  • Facebook

Dacă creați o campanie de marketing social media câștigătoare, veți putea obține o mulțime de trafic valoroase în domeniul dvs. principal prin această platformă social media. Pentru a trimite site-ul dvs. pe Facebook, trebuie să vă creați contul dvs. de afaceri aici. Există o mulțime de oportunități pentru companii pe Facebook, cum ar fi Pixel, reclame și așa mai departe.

  • Google+

Mulți proprietari de site-uri web subestimează valoarea acestei platforme Google. Cu toate acestea, prezentându-i, devii mai vizibil pe Google și începeți să obțineți mai mult trafic direcționat către domeniul dvs.

  • Google Analytics

Google Analytics nu este un loc obișnuit de a trimite site-ul sau blogul. Cu toate acestea, pur și simplu nu puteți exista fără acest instrument dacă doriți să vă promovați marca online. Vă ajută să urmăriți statisticile site-ului dvs. și să vă furnizați toate valorile semnificative de care aveți nevoie pentru a urmări succesul campaniei dvs. de SEO. Cea mai bună parte este că este un instrument gratuit care este disponibil pentru proprietarii site-urilor din întreaga lume. Pinterest

Pinterest este o platformă media populară care se bazează pe conținut vizual. Când trimiteți blogul dvs. la Pinterest și verificați profilul dvs., veți câștiga backlink-uri gratuite, relevante și de înaltă calitate, cu condiția să furnizați utilizatorilor informații infografice de calitate. Mai mult, acest director de backlink vă va ajuta să vă îmbunătățiți gradul de conștientizare a mărcii dvs. și să atrageți clienți potențiali către marca dvs.

  • Alltop

Acest director de backlink este util pentru domenii de calitate vechi care posedă o anumită autoritate utilizatorilor. Este o platformă foarte utilă și benefică, deoarece poate îmbunătăți expunerea site-ului dvs Source .

December 22, 2017