Back to Question Center
0

Este posibil să obțineți backlink de pe Twitter?

1 answers:

Pentru a-ți dezvolta afacerea online este doar jumătate din bătălie. După aceasta, trebuie să vă faceți site-ul vizibil pentru boturile de căutare și, bineînțeles, pentru potențialii clienți. Din fericire, optimizarea motorului de căutare funcționează în acest scop. Mai ales backlink-urile vă pot ajuta să vă îmbunătățiți gradul de conștientizare a mărcii dvs. și să atrageți un flux constant de trafic către paginile site-ului dvs. Web. Pentru a obține rezultatele TOP ale Google, printre altele, aveți nevoie de o mulțime de backlink de înaltă calitate de la site-uri de PR de vârf, cum ar fi Google+, Facebook, Twitter și altele. Semnalele de la astfel de site-uri cu autoritate ridicată arată Google cât de popular este site-ul dvs.Twitter este o platformă socială populară, reputațională și de înaltă PageRank care poate oferi site-ului dvs. o multitudine de sucuri de legături de calitate. Aici puteți genera o mulțime de link-uri de înaltă calitate fără să plătiți nici un cent. Tot ce aveți nevoie este să compuneți un tweet atrăgător, să introduceți backlink-uri către domeniul dvs. în acesta și dacă este posibil mai multe hashtag-uri relevante.

În acest articol, vom discuta mai detaliat cum să obțineți backlink către site-ul dvs. de pe Twitter. Speranța, aceste informații vă vor ajuta să îmbunătățiți clasamentul site-urilor dvs. și să atrageți mai mulți clienți potențiali.

Cum să folosiți profilul Twitter pentru linkuri?

Twitter este o platformă socială populară care permite crearea de backlink prin intermediul acesteia. Acesta oferă două locuri în profilul dvs. pentru a adăuga un link către site. Primul este câmpul profil principal, iar cel de-al doilea este în cele 160 de caractere din secțiunea Bio. Mai mult, puteți obține un link către site-urile care trag datele din profilurile Twitter. Sursele web care iau informații de pe Twitter includ Twellow, Klout, TwitterCounter, Twitaholic și Favstar.

Dacă încă nu aveți un cont pe aceste surse web, configurați-vă profilul Twitter sau modificați-l pentru a include linkuri către site-ul dvs. atât în ​​câmpul site-ului web, cât și în domeniul bio. Mai mult decât atât, cereți clienților dvs. să facă același lucru.

Există mai multe aspecte pe care trebuie să le țineți cont de construirea de linkuri pe Twitter. În primul rând, cea mai mare parte a legăturilor pe care le puteți obține pe această platformă socială sunt nofollow. Aceasta înseamnă că acestea nu trec traficul pe site-ul dvs.Cu toate acestea, link-urile nofollow de pe site-ul PR de înaltă au încă o mare valoare pentru site-ul dvs. și arată motoarele de căutare pe care domeniul dvs. merită cel mai înalt rang pe pagina cu rezultatele căutării. Un alt lucru pe care ar trebui să-l cunoașteți despre construirea de link-uri pe Twitter este că toate linkurile aici par a fi URL bold, spre deosebire de linkurile cu textul de ancorare a cuvintelor cheie. Acesta este motivul pentru care trebuie să vă asigurați că adresa dvs. URL este lizibilă, clară și optimizată.

Un proces de creare de linkuri pe Twitter constă în următorii pași:

  • Conectați-vă la contul dvs. Twitter și tweet-ul dvs. de legătură

un text distractiv și atrăgător, nu doar un link. De îndată ce va fi postat mesajul dvs. tweet, aceste informații vor fi disponibile pentru urmașii dvs.

Este important să utilizați hashtag-urile înainte de fiecare cuvânt cheie cu volum mare și cu volum mare pe care doriți să-l utilizați se clasifică pe SERP, în timp ce utilizatorii caută Twitter pentru implementarea hashtag-urilor. Apropo, aveți posibilitatea de a hashtag link-urile.

Tweets dvs. ar trebui să fie de prindere, vrăjitor și chiar compromis pentru a face utilizatorii retweet-l pe cont propriu. Dacă vă simțiți lipsa de talent în tehnicile de scriere, atunci pur și simplu întrebați pe urmașii dvs. să returneze link-ul din tweet-ul inițial.

  • Navigați la TweetMeme

TweetMeme este o sursă web care caută și retweets cele mai interesante tweet-uri. Deci, scopul principal este să apară pe paginile acestui site, creând un tweet memorabil Source .

December 22, 2017