Back to Question Center
0

Știți cum să faceți backlink în SEO cel mai bun mod posibil?

1 answers:

Nu este nevoie să spunem că fiecare webmaster și proprietar de afaceri online ar trebui să știe cum să facă backlink-uri în SEO - pentru a pompa mai mult trafic web și, în cele din urmă, a beneficia de poziția de top în clasamentul SERP. Dar ceea ce face un profil de backlink prietenos SEO al fiecărui site sau blog? Precauții și cunoștințe de monitorizare, verificare și proceduri de fixare rapidă, astfel încât potențialul original al fiecărui backlink valoros să devină complet controlabil pentru a fi întotdeauna ajustat în timp scurt. În termeni simpli, odată ce un backlink a început să-și piardă valoarea, ar trebui să fie redus imediat sau imediat eliminat. Deci, cum să faceți backlink în SEO? Să recunoaștem acest lucru - acesta ar fi un proces continuu. Luat la scară, acesta combină mijloacele generale de construire a legăturilor și întreținere constantă cu un program regulat de verificare.

how to do backlinks seo

Ce face un backlink bun

Înainte de orice altceva, orice backlink bun (altfel, natural sau organic) , sau orice alte surse online. Apoi, sursa unui backlink bun ar trebui să aibă un scor rezonabil pentru PR (pagerank), DA (autoritatea de domeniu), precum și PA (autoritatea de pagină). La urma urmei, este de așteptat ca fiecare potențial candidat care se leagă (fie cu site-ul web sau cu blogul) să aibă un conținut de pagină solid, care oferă valoarea reală utilizatorilor live.

În mod ideal, un astfel de conținut trebuie să spun binevenit pentru partajarea pe social media. Vreau să spun că acele scrieri plictisitoare de text simplu ar trebui să fie refăcute mai inteligent - cel puțin pentru a rămâne în afara competiției - în unele grafice, diagrame, infographics, foi de calcul sau orice alte mijloace de vizualizare care să ilustreze totul în cele mai simple și cel mai clar mod. Apropo, transformarea conținutului obișnuit al paginii în ceva mai ușor de utilizat poate deveni, de asemenea, o decizie rezonabilă pentru propriul dvs. site web sau blog. Așadar, investind ceva timp și efort pentru a redimensiona cel puțin conținutul cel mai lung, sau probabil partea cea mai rea fiind prea obositoare să citiți și să absorbiți. În acest fel, cu câteva fragmente din acest conținut ușor de utilizat și ușor de digerat, nu numai că puteți genera mai multe backlink, acțiuni, mențiuni, conduceri și abonamente -.

backlinks seo

Cum se fac Backlink-uri în SEO

  • se bazează pe o strategie de formare a legăturii bine formate;
  • să încerce să profite de cea mai bună experiență în marketingul digital;
  • au un program frecvent de verificare pentru a vă monitoriza backlink-ul - atât calitatea lor, cât și calitatea profilului de legătură;
  • scrie articole de invitat sau postări pe blog pentru a le publica pe unele surse autoritare terțe;
  • se ocupă numai de site-uri web sau de bloguri foarte reputate, care ar trebui să fie pe deplin relevante pentru subiectul principal de activitate, nișă de piață sau, cel puțin,.

Între o bogată varietate de instrumente de cercetare înapoi și sugestii, am testat Semalt Analyzer (Semalt), Open Site Explorer (Moz) și Majestic SEO toolkit pe site-ul meu de comerț electronic lansat recent. La urma urmei, este de până la tine să decideți cum să faceți backlink în SEO, și care unealtă online să încercați mai întâi. În cele din urmă, nu uitați că legăturile dvs. create recent ar putea părea a fi complet inutile. Desigur, având în vedere că veți avea legătură cu un site web sau un blog, care este de fapt mai slab în ceea ce privește valorile SEO decât dvs Source .

December 22, 2017