Back to Question Center
0

Care este cel mai bun mod de a obține backlink-uri DoFollow până în 2019?

1 answers:

Când vine vorba de SEO, se pot găsi câteva practici cele mai comune și anumiți termeni care au funcționat ani de zile. Desigur, domeniul modern al optimizării pentru motoarele de căutare este în continuă evoluție, încercând să se adapteze la algoritmul Google de căutare majoră progresiv actualizat și revizuit. Cu toate acestea, există câteva trucuri și practici care s-au dovedit a fi eficiente în ultimii ani - adică se poate aștepta în mod rezonabil să-și mențină potența inițială, cel puțin în viitorul apropiat. Și ai dreptate - există o modalitate destul de bună de a obține backlink-uri DoFollow până în 2019. Mai jos vă voi arăta totul despre comentarea de blog ca un profesionist pentru a obține aceste backlink de merit cu DoFollow în schimb. Asadar, hai sa incepem.

Blog Comentariu

Acest instrument bine cunoscut de construire a relațiilor este de așteptat să fie la fel de util pentru construirea backlinklor DoFollow în 2019,. Iată ce ar trebui să știți să utilizați această metodă grozavă pentru construirea de legături.

Pasul 1: Modelarea Fundației potrivite

În primul rând, vă recomand să începeți cu principalele cuvinte cheie și expresii cheie. Rețineți - alegerea potrivită pentru cuvintele dvs. cheie este cel mai important lucru care face ca conținutul dvs. să fie vizibil pentru căutarea online. Da, scrierea unui conținut extraordinar cu cele mai înalte legături la PR pare să fie excelentă. Dar totul ar avea niciun sens dacă utilizatorii reali nu vă căută cu ajutorul interogărilor de cuvinte cheie relevante.

Pasul 2: Utilizarea anumitor postări de blog pentru a obține link-ul înapoi

Odată ce ați primit cuvintele cheie potrivite pentru început, ar trebui să fac comentarii cu privire la anumite bloguri relevante pentru subiectul principal nișă de piață. În acest fel, vă recomandăm să utilizați pluginul CommentLuv, un sistem foarte comod de comentare a blogului, care este bine cunoscut printre SEO-uri și webmasteri profesioniști. Și cred că această metodă minunată va fi în continuare valabilă pentru construirea backlinklor DoFollow chiar și în 2019. Totul funcționează aproape într-o manieră proprie, deci nu trebuie să ai complicații care să lucrezi cu acest ajutor mic.

Pasul 3: Păstrarea comentariilor Autentic

Și aici intrăm într-o intersecție destul de delicată. Vreau să spun că ar trebui să fii avertizat - chestia este că bloggerii pot înțelege cu ușurință că faceți doar comentarii pentru a avea acele backlink-uri meritate cu DoFollow. De aceea, partea leului din comentariile dvs. recente ar putea fi, de asemenea, distruse în scurt timp. Pentru a preveni un astfel de curs nefericit de evenimente, vă recomand să păstrați toate comentariile dvs. autentice. Vreau să zic aici că ar trebui să aveți întotdeauna un dublu cec pentru fiecare comentariu pe blog înainte de a intra în viață. Doar să aveți grijă să petreceți mai mult timp pentru a avea totul în loc - citiți cu atenție articolele și aruncați doar comentarii rezonabile care nu numai că au un sens perfect, dar pot aduce o valoare reală cititorilor.

Linia de fund

Făcând acest lucru, nu exagerați niciodată cu apariția prea multor comentarii de blog pentru backlink, cu excepția cazului în care doriți să ridicați un steag roșu cu motorul de căutare Google. Evitați să căutați suspicios cu orice activități nenaturale sau spam. În cele din urmă, nu uitați că există mai multe metode, cum ar fi trimiterea la directoarele de articole sau obținerea de backlink pe forumuri. Aceste metode destul de utile de construire a link-urilor ar putea fi în mod rezonabil de așteptat să-și mențină eficiența pentru a crea backlink valoroase DoFollow chiar până în 2019 Source .

December 22, 2017