Back to Question Center
0

Cum funcționează instrumentul de contor backlink?

1 answers:

Când creați o campanie de construire a link-urilor, trebuie să știți valoarea link-ului pe care îl construiți. Dacă știți cât de mult merită un backlink, puteți analiza dacă merită banii, timpul și eforturile dvs. sau nu. Puteți evalua manual link-urile de intrare sau puteți utiliza instrumentul de contorizare backlink. Acest articol este dedicat calculelor valorii externe a link-urilor și, sperăm, vă va ajuta să vă consolidați campania de construire a legăturilor. Deci, să examinăm mai atent aceste metode de evaluare.

  • Link-uri care leagă ele

primul factor pe care ar trebui să-l acordați atenție atunci când creați linkuri către site-ul dvs.Sursele web care leagă un site determină autoritatea și puterea. Cele mai mari site-uri de PR care fac legătura cu un domeniu, cu atât va fi mai bine pe Google. Pentru a îmbunătăți vizibilitatea site-ului dvs. pe pagina cu rezultatele căutării Google, ar trebui să încercați să obțineți linkuri inbound numai de la astfel de surse de web.

Multe instrumente de la terți ajută la măsurarea calității legăturilor primite. Ați auzit probabil despre unii dintre ei. Vă recomandăm să implementați astfel de instrumente, cum ar fi Semalt Web Analyzer sau Ahrefs. Aceste instrumente vă pot furniza cele mai exacte date către sursele dvs. de link-uri. Deci, dacă măsurați acest lucru folosind DA, DR, TF, CF sau cumva găsiți un mod manual, acesta este încă cel mai important factor pentru determinarea unei forțe a unei legături (nu este relevantă).

Scopul principal al construirii legăturilor de intrare este de a obține trafic orientat prin acestea. De aceea, măsurarea traficului de linkuri inbound este un MUST. Dacă o sursă web are o mulțime de trafic primite, este cel mai probabil un site reputat care oferă utilizatorilor un conținut extraordinar. Aceasta inseamna ca motoarele de cautare vor rangul probabil, de asemenea, foarte mult, aducand din ce in ce mai mult rata de clic, trafic si ulterior conversie.


În general, sursele web care generează trafic de calitate sunt considerate mai valabile din următoarele motive: 7)

  • Traficul ca factor de clasificare
  • Traficul este benefic pentru clasarea pe Google, deoarece acest motor de căutare evaluează o autoritate sursă web și relevanță prin numărul de vizitatori care vin la un site de căutare organică. Aceasta înseamnă că un site pe care îl primiți link-uri de la poate crește în calitate și, prin urmare, genera mai multe link-uri, făcând link-ul dvs. de intrare mai puternic în timp.

    Site-uri cu o mulțime de trafic va genera, de asemenea, trafic pe site-ul dvs. prin backlink-uri. Acesta va afecta în mod pozitiv conversia dvs. și vă va ridica autoritatea în ochii Google. Deși cât de mult mai puternic este încă în dezbatere. Cu toate acestea, trebuie să vă asigurați că mergeți la site-uri care pot aduce trafic pe paginile dvs.

    De fiecare dată când construiți link-uri, trebuie să vă asigurați că le plasați pe surse similare sau aceleași surse web de nișă către dvs. teren. Mai mult, legăturile trebuie integrate într-un conținut relevant pentru a oferi utilizatorilor o înțelegere clară a ceea ce se vor confrunta în urma legăturii dvs. de intrare Source .

    December 22, 2017