Back to Question Center
0

Ce instrument de vizualizare în backlink mă poate ajuta să construiesc profilul ideal al legăturilor web?

1 answers:

Ei bine, backlink-urile de calitate sunt cunoscute în principal pentru valoarea lor, oferind o experiență de navigare mai accesibilă prin conținutul fiecărui site web sau blog. În ceea ce privește legăturile interne, structura organizată în mod corespunzător va ajuta vizitatorii reali navighează mai adânc în fiecare secțiune de conținut. Nu este nevoie să spunem că vizita mai lungă este plătită de fiecare vizitator, cu cât sunt luate mai multe acțiuni în medie și cu cât mai multă autoritate va fi acordată de principalele motoare de căutare (cum ar fi Google în sine, precum și Yahoo și Bing). De fapt, backlink-urile se numără printre cei mai buni hit-uri care domnesc în domeniul modern al SEO-ului. Deci, profilul dvs. de link-ul web merită cercetat cel puțin cu câteva instrumente de vizualizare pentru backlink, nu-i așa?

backlink viewer

A transforma Building Link într-un proces complet controlabil

Dar cum să obțineți rangul maxim în SERP-urile Google? Cum se utilizează corect backlink-urile? Ce vei face când se va întâmpla ceva în neregulă? Și care sunt sancțiunile cele mai probabile, dacă se va întâmpla așa? Și de ce ar trebui să conduci în cele din urmă cercetarea de backlink plictisitoare? Ei bine, atunci începe distracția - și de aici vine o gamă largă de instrumente diferite de vizualizare pentru backlink. Și da, vă pot ajuta să vă construiți profilul ideal al legăturilor web. Ce instrument de vizualizare pentru backlink trebuie să alegeți pentru ajutorul dvs. recomandat? Să începem să mergem!

Înainte de a începe, asigurați-vă că urmărim aceste trei tehnici de construire a legăturilor convenționale pentru a crea profilul "ideal" al legăturilor web - nici un instrument de vizualizare a backlink-ului sau alt cadru analitic nu poate ajuta la pornirea corectă. De aceea, pe lângă faptul că faci cel mai bine pentru a evita SEO-ul Black-Hat, cum ar fi ciuma, vă recomandăm să vă concentrați încercările asupra următoarelor aspecte:

  1. Amintiți-vă că conținutul este întotdeauna rege, optimizarea căutării pe site. Înseamnă că trebuie să rămâi mereu la un conținut de calitate care oferă valoare - în primul rând.
  1. Setați noi backlink-uri în direct numai după o verificare precisă și autentificare atentă.
  1. Abțineți-vă de la tranzacționarea sau schimbul cu backlink-uri cu orice preț și nu solicitați niciodată PBN-uri (rețele de blog private).

Ai stiut totul?

Ceea ce ar putea fi surprinzător pentru mulți proprietari de site-uri noi este faptul că nu toate link-urile sunt create în mod egal de natură. Sunteți sigur că le construiți pentru scopul potrivit? La urma urmei, profilul dvs. actual de link-uri web ar putea să răspundă așteptărilor adecvate în SEO? Să facem diferența - este faptul că unele backlink sunt destinate să ofere beneficii destul de semnificative și pe deplin măsurabile în SEO. În timp ce ceilalți nu au o pondere reală, fiind văzuți de motoarele de căutare ca fiind complet nul și neavenit. Mai mult - aici intrăm într-o joncțiune cu delicatețe - de fapt, backlink-urile ar putea fi chiar dăunătoare, în special atunci când se iau în considerare astfel de utilizări necorespunzătoare pentru transportul pe distanțe lungi.

Backlink tools

Fiecare aromă are o gust diferit

Punându-l în limba engleză, diferite link-uri sunt proiectate să vină în mai multe arome diferite - (sau este destinat să treacă) prin poarta de backlink la SEO. Adică cheia de backlink pentru optimizarea căutării este PageRank (a. k. A. TrustRank) un sistem metric de calitate excepțional de important marcat de la 0 la 10. Utilizarea acestei definiții de bază este acceptată în general pentru a transforma importanța, fiabilitatea și autoritatea fiecărei pagini web într-un indicator de referință destul de precis.

Deci, să o pronunțăm încă o dată - înainte de orice altceva, profilul "ideal" al link-ului web trebuie obținut doar cu backlink de tip corect. În ceea ce privește SEO, înseamnă că trebuie să păstrați clar link-urile Redirect și No-Follow sau cel puțin să evitați să le folosiți fără un scop rezonabil.

Linkul de redirecționare se referă la linkurile de tip special bazate pe o redirecționare (în mod obișnuit scrisă în PHP) - pentru a vă aduce pe site-ul web destinat printr-o pagină intermediară (în cadrul aceluiași site gazdă ), în loc să vă conecteze direct la țintă într-o singură fotografie.

Link-uri cu Nofollow

Linkurile No-Follow sunt încorporate cu valoarea atributului Nofollow HTML. Acest tip de link-uri este departe de conceptul original al unui hyperlink proiectat pentru scopuri SEO prin definiție. Deci, în loc să pariați pe SEO, legăturile cu Nofollow indică direct la adresa URL a site-ului țintă într-o mișcare - fără a oferi niciun transfer de autoritate sau încredere. Desigur, link-urile No-Follow au fost concepute pentru o serie de motive - de exemplu, acestea servesc pentru a rezista anumitor tipuri de spam motor de căutare (altfel, pentru a preveni spamdexing). Ele sunt, de asemenea, utilizate pentru a lăsa ușa deschisă pentru experiența de navigare umană exclusiv (i. e. , nu trec sucul de legături). Astfel, folosirea atributului de legătură "No-Follow" poate fi o decizie bine formată, e. g. , în special pentru acei webmasteri și proprietari de site care leagă în mod intenționat paginile de spam din anumite motive.

Beneficii Smart Pick

Având totul în loc, să revenim la punctul de discuție actual - care instrument de vizionare backlink poate face profilul ideal al legăturilor web? Ei bine, asta depinde. Pur și simplu pentru că am testat prea multe instrumente analitice diferite prin ultimul an - cu toate caracteristicile lor unice, și puncte slabe nefericite atât. În ceea ce mă privește, am găsit următoarele opțiuni - cele mai rezonabile - Moz's Open Site Explorer (Moz), Semalt Analyzer (Semalt), Majestic SEO Toolkit și Ahrefs Backlink Viewer / Checker Tool. Bineînțeles, depinde doar de tine, dar insist că ai încercat fiecare dintre ele, cel puțin pe scurt. Rețineți că am ajuns la o alegere bine formată, alegând numai cele mai bune unelte de vizionare pentru backlink și realizând software analitic - având în vedere valoarea reală a sugestiilor lor practice, experiența utilizatorilor de calitate, setul intuitiv de opțiuni de bază și rezultatele finale, viziune competitivă foarte precisă.

Backlinks for website

Păstrați amenințările în așteptare

Pentru încheiere, aș dori să vă prezint foarte multe lucruri de bază pentru a vă modela profilul ideal al legăturilor web. Vreau să spun că, înainte de a explora noile orizonturi cu ajutorul noului dvs. instrument de vizualizare a backlink-urilor, ar fi mai bine să remediați mizeria deja existentă. Faceți un început curat - utilizați Google Disavow Tool pentru a scăpa de tot ceea ce ar putea afecta strategia dvs. SEO la scară sau, cel puțin, a reduce într-o anumită măsură calitatea profilului dvs. backlink. Pe scurt, chiar dacă simțiți ceva suspect despre un anumit site cu care sunteți conectat - aveți grijă să eliminați orice impact negativ posibil. Procedând astfel, utilizați instrumentul de respingere pentru a "spune" Google să nu ia în considerare aceste legături ciudate despre care încă nu sunteți sigur, cel puțin pentru moment. În acest fel, mulți webmasteri profesioniști folosesc acest instrument de bază (mai degrabă decât acele instrumente populare de vizionare pentru backlink) - doar pentru a merge înapoi și a anula, a regla sau a face o reparație rapidă pentru orice practică SEO trecută, considerare Source .

December 22, 2017