Back to Question Center
0

Îmi puteți spune cum să construiți backlink în 2016 cu Web 2. 0 legături practice?

1 answers:

Înainte de orice altceva, hai să facem asta - Web 2. 0 practici de legătură încă funcționează! Deci, dacă doriți să aflați cum să construiți backlink-uri în 2016, profitând de cel mai bun Web 2. 0 legături practice, să examinăm un scurt ghid de mai jos. Scopul nostru este de a spori clasamentul site-ului dvs. sau al blogului dvs. - fără a afecta experiența medie a utilizatorilor de căutare. Și, bineînțeles, doriți să aveți totul în loc pentru a evita să fii bănuit că folosești tactici sau scheme inacceptabile. În acest fel, puteți să vi se încălze principalele reguli pentru webmasteri și, prin urmare, să vă câștigați o pedeapsă severă. De aceea vă voi arăta cum să construiți backlink în 2016, cel mai bun și cel mai sigur mod posibil, să nu vă distrugeți cu Google.

Țineți minte, totuși, că veți beneficia de construirea Web 2. 0 backlink-uri pe care ar trebui să le executați în cadrul unei strategii SEO bine echilibrate. Și asta va necesita să investești mult timp și efort în crearea unor linkuri care să funcționeze destul de bine, care să ofere o valoare reală vizitatorilor paginii dvs.În caz contrar, site-ul dvs. web va ridica un steag roșu cu Google, și care întotdeauna se termină cu o pedeapsă de rang - mai devreme sau mai târziu. Acesta este motivul pentru care trebuie să vă îndepărtați mereu de pe urma site-urilor care promit diferite pachete vândute în vrac sau chiar seturi uriașe de backlink HQ plătite - cu discursurile lor pline de miere care revendică toate backlink-urile lor sunt doar de pe site-urile și blogurile cele mai autoritare și de top.

Este doar cuvântul meu corect de avertizare pentru tine să-l considerăm de la sine înțeles - graba pentru o afacere rapidă înseamnă că nu numai că risipiți banii câștigați greu, dar faceți totul greu de previzibil și cel mai probabil să faceți rău mai degrabă decât bine. Deci, hai să ne întoarcem la punctul - creând Web 2. 0 link-uri care sunt de fapt capabile să ofere cele mai bune rezultate performante în SEO. Mai jos este o listă cu punctele principale pentru a înțelege cum să construiți backlink-uri în 2016 - calea cea bună.

Stabilirea prezenței online

Crearea fundației potrivite pentru o prezență socială activă și de lungă durată a site-ului sau blogului dvs. principal de afaceri. Primul pas aici este să vă completați profilurile de pe Web-ul major 2. 0 site-uri sociale relevante pentru nișă sau discuții generale despre subiect. Deci, am să văd cum să construiți backlink-uri în 2016 încă de la început - să începem cu completarea profilurilor dvs. pe următoarele locuri sociale:

  • completați pagina dvs. personală în Google My Business;
  • creează-ți propria pagină pe Yelp;
  • conturile sociale complete pe Twitter, Facebook, LinkedIn;
  • continuați cu completarea confirmării link-ului de pagină Alexa;
  • vizitați TripAdvisor (trebuie făcut-o dacă aveți de-a face cu B2B, sau afacerea dvs. are o componentă de cărămidă și mortar).

Identificați numele de marcă

Odată ce toate conturile sociale și paginile de profil sunt în loc, este timpul să includeți linkuri către site-ul dvs. principal fiecare. Procedând astfel, nu uitați să ancorați legăturile nou create către textul corect al cuvântului cheie. Indiciu: un blog bun sau pagini bine susținute cu întrebări și răspunsuri (cum ar fi Quora). Asta merge ca naiba!

Creați Pagini Comunitare

În sfârșit, tot ce trebuie să faceți este să vă abțineți complet de lumea SEO și să lucrați bine pe un conținut de calitate care oferă valoare utilizatorilor. Pentru a face ca totul să pară natural, trebuie să vă concentrați asupra următoarelor aspecte:

  • postarea unui conținut palpitant pentru a avea legături ocazionale;
  • construind nu mai mult de cinci link-uri pe săptămână;
  • publicarea posturilor de promovare pe blogurile Tumblr, paginile fanilor pe Facebook, blogurile WordPress, conturile pe Instagram și canalele video pe YouTube Source .
December 22, 2017