Back to Question Center
0

Cum pot vedea backlink-ul în Google Analytics?

1 answers:

Google Analytics este unul dintre cele mai bune instrumente analitice profesionale care furnizează webmasterilor toate datele necesare referitoare la valorile site-ului web și la poziția pe SERP. Oferă posibilitatea de a urmări succesul campaniilor de optimizare pentru motoarele de căutare și de a obține concluzii corespunzătoare din informațiile obținute. Un alt avantaj evident al acestui software de analiză Google este capacitatea de a urmări backlink-urile unui site web. În linkurile externe GA se numesc recomandări. De aceea trebuie să căutați în rapoartele dvs. analitice.

how to see backlinks

Acest articol este dedicat informațiilor despre cum să vezi backlink-urile în Google Analytics și cum să le diferențiezi după calitate și sursă. Deci, aici mergem.

 • Alegeți profilul Google corect

În etapa inițială a cooperarea dvs. cu GA, trebuie să vă asigurați că utilizați contul corect, profilul și vizionările, deoarece este posibil să aveți mai multe profiluri aici și numeroase proiecte diferite care pot provoca o adevărată dezordine. Site-ul în care lucrați în prezent va fi plasat în partea dreaptă sus a paginii. Trebuie să faceți clic pe el și să selectați unul corespunzător.

 • Rapoartele de achiziție

Traficul de backlink aici este clasificat prin datele de achiziție. Următorii pași vă vor ajuta să navigați corect în raportul dvs. de backlink:

 1. Faceți clic pe "Achiziție" din meniul din stânga pentru a verifica toate rapoartele de achiziție;
 2. Selectați meniul derulant "Tot trafic";
 3. Faceți clic pe butonul "Recomandări".
 4. Sursele de trafic de recomandare pot fi găsite în secțiunea Google Analytics care se numește " Raportul referire. "Aici veți vedea toate datele necesare despre backlink-urile dvs. și despre sursele pe care le localizează.

  • Tehnici practice pentru verificarea backlink-urilor în GA

  Există câteva tehnici avansate de calitate pe care le puteți implementa citirea rapoartelor backlink în GA.

  • Adăugați noi segmente de segmente

  Pentru a restrânge cercetarea backlink și a obține informații mai precise,. Această tehnică Google Analytics vă va ajuta să defalcați diferite tipuri de vizitatori care vin pe site prin backlink.

  Pentru a vă segmenta backlink-urile, urmați acești pași:

  1. Faceți clic pe butonul "Add Segments";
  2. Utilizați caseta de căutare;
  3. Apoi, faceți clic pe butonul "Aplicați" pentru a confirma;
  4. După aceasta, veți observa un procentaj din segmentul de public nou și din datele comparative.

  seo backlinks

  • Dimensiuni primare

  "În GA. Dimensiunea primară implicită este o sursă. În această filă, puteți observa domeniile de backlink. Pentru a observa pagina de backlink, trebuie doar să faceți clic pe unul dintre domenii. Procedând astfel, veți putea vedea calea de trimitere a legăturilor dvs. externe.

  După verificarea tuturor surselor de backlink primite, puteți să vă uitați de paginile de destinație pe care le obțineți. Puteți face acest lucru, urmând acești pași:

  1. Faceți clic pe "Pagina de destinație";
  2. Apoi au fost înregistrate paginile de destinație menționate;
  3. Verificați datele de achiziție, de comportament și de conversie; (puteți verifica aceste tendințe în sus) Source .

December 22, 2017