Back to Question Center
0

Poți să mă ajuți cu cele mai bune site-uri pentru backlink-uri pe social media?

1 answers:

Da, există o mulțime de site-uri de social media diferite și platforme online populare cu PageRank și DA (autoritate de domeniu) ridicată, care pot deveni locuri cu adevărat benefice pentru a fi legate de. Înainte de a revizui cele mai bune site-uri pentru backlink-uri pe social media, rețineți că în cele ce urmează vă voi arăta numai cele majore - pentru că ați putea fi deja familiarizați cu partea leului din aceste rețele aglomerate. Deci, haideți să ne uităm cum să vă construim prezența online și în ce mod ar trebui să însământați principalele postări de conținut. De fapt, tot ce aveți nevoie este să oferiți mai multă valoare reală postărilor dvs.Rețineți că trebuie să oferiți o valoare suplimentară conținutului dvs.Lucrul este că fiecare fragment al scrierilor tale pe social media ar trebui să fie pur valoros și să se potrivească cu interesele tale de nișă. În plus, cred că a face tot ceea ce este ușor de împărțit și cât de binevenit în legătură cu legăturile este singurul mod de a supraviețui și de a rămâne din cea mai mare competiție care conduce lumea modernă a social media. În acest moment, să aruncăm o privire la cele mai bune site-uri pentru backlink-uri acolo. LinkedIn

Această rețea populară este, probabil, printre cele mai bune site-uri pentru backlink-uri pe social media. De fapt, LinkedIn are o mulțime de locuri diferite care părăsesc ușa deschisă pentru a crea o grămadă de linkuri de valoare. Aici puteți adăuga linkuri de profil, precum și linkuri la posturile scurte regulate și mai detaliate pe site-ul principal al dvs.

Pinterest

Pinterest își prezintă cele mai puternice părți atunci când vine vorba de conținutul precis al nișilor vizate, cum ar fi DIY. Această platformă este, de asemenea, bine pentru remodelarea o parte din conținutul textului dvs. în ceva mai vizibil și mai atrăgător, dar încă informativ, i. e. , infografice, foi de calcul și așa mai departe. Sugestie: Utilizarea Pinterest pentru a construi link-uri referitoare la strategia principală a clădirii link-ului dvs. ar avea un efect cumulativ, așa că nu ezitați să combinați acest lucru cu alte site-uri web cele mai bune pentru backlink.

Instagram

În special, această platformă este deseori neglijată. Prin urmare, este rar menționat printre cele mai bune site-uri pentru backlink-uri pe social media. Și chestia este că Instagram poate deveni o adevărată mină de aur - având în vedere că aveți o imagine excelentă și idei inteligente și creative pentru redimensionarea conținutului vizual. Rețineți, totuși, că comercianții digitali aglomerați acolo au făcut locul cu siguranță o provocare dominată de o concurență dură pe piață.

Cu ceva timp in urma, anumite link-uri de profil, precum si cele de pe Google+, ar putea avea o greutate mai mica decat link-urile obisnuite. Desigur, acest dezechilibru a fost eliminat cu succes de cea mai recentă actualizare a algoritmului Panda. Cu toate acestea, platforma socială de către gigantul mondial de căutare merită încă să renunțe la unele legături valoroase în orice situație. Amintiți-vă - legarea la Google+ este o practică dovedită pentru indexarea potențial mai rapidă și mai eficientă.

Tumblr

Asta este! Am întâmpinat în sfârșit această modalitate foarte inteligentă de a construi backlink-uri. Considerând că utilizarea Tumblr pentru generarea de linkuri este cu siguranță o sarcină dificilă. Cu toate acestea, merită să te încerci pe această resursă foarte populară - odată ce ai primit un backlink bun și i-ai făcut să circule, poți obține oportunități potențial nelimitate de construire a legăturilor pe parcursul anilor - mulțumită micilor subdomenii din Tumblr Source .

December 22, 2017