Back to Question Center
0

Ar trebui să încep link-ul de construcție cu directoare pentru a trimite site-ul pentru backlink înainte de orice altceva?

1 answers:

În zilele noastre, factorii principali ai optimizării motorului de căutare în afara paginii au devenit mult mai sofisticați decât orice alt mijloc de SEO pe pagina. De fapt, construirea link-urilor de calitate (inclusiv acțiunile necesare pentru a trimite site-ul pentru backlink-uri) sunt legate exact de off-page SEO, fiind o parte vitală a puzzle-ului complet despre clasamentul motorului de căutare la scară. Aceasta înseamnă că fiecare site sau blog ar trebui să aibă un profil puternic de backlink care să contribuie la creșterea generală în ceea ce privește construirea unei autorități înalte, precum și obiectivul final de a domina SERP-urile Google. Bineînțeles, cota leului din strategiile de construire a legăturilor necesită, de obicei, o mulțime de timp și, uneori, poate necesita chiar și o investiție în numerar. Cu toate acestea, un profil de legătură puternic este oricum o acțiune demnă, care va fi întotdeauna plătită, în special din punctul de vedere al unei perspective pe termen lung.

Așa cum am spus deja, construirea unui profil de legătură de calitate ar trebui să fie printre primele tale priorități

. Desigur, dacă ați decis să prezentați site-ul pentru backlink sau chiar aveți deja totul acolo în loc - bun pentru tine! Dar acest lucru nu ar fi de ajuns pentru a vă bucura de un început frumos pentru profilul de backlink al site-ului dvs.Ați încercat atât directoarele specifice fiecărei industrii și locale pentru a trimite site-ul pentru backlink? Și dacă tot ezitați că ceea ce trebuie să încercați mai întâi - aici sunt. Mai jos o să enumăr tactici de construire a link-urilor de top, care vă pot oferi imediat rezultate SEO măsurabile.

Directoare de afaceri locale

Nu este nevoie să spunem că utilizarea directoarelor locale pentru a trimite site-ul pentru backlink este probabil cel mai bun mod de a începe construirea backlink. Dacă lucrați cu aceste elemente de bază de la cea mai veche perioadă de pornire a site-ului sau a blogului dvs. - deja vă deplasați pe calea cea bună. Nu ezitați să plătiți timp și efort pentru a vă asigura că sunteți înscris pe toate directoarele locale importante. Includeți toate informațiile necesare, cum ar fi locația companiei dvs., programul de lucru, informațiile de contact etc.În acest fel, veți obține nu numai un backlink valutar, dar veți îmbunătăți vizibilitatea dvs. online pentru căutătorii locali, precum și performanța generală a afacerii dvs. la scară.

Directoare specifice industriei

Să ne confruntăm - aceste tipuri de directoare de afaceri pot părea evazive,. Cu toate acestea, directoarele specifice industriei nu ar trebui să fie niciodată neglijate, deoarece acestea reprezintă încă o modalitate excelentă de a vă consolida potențialul de construire a legăturilor, odată ce site-ul sau blogul dvs. este live. Rețineți însă că trimiterea la aceste directoare va dura puțin mai mult, dar nu vă speriați. Cel mai frecvent, astfel de înregistrări vor avea nevoie de dvs. pentru a finaliza o procedură de înregistrare înainte de a vă trimite în cele din urmă site-ul pentru backlink - dar beneficiile previzibile merită toate eforturile petrecute acolo, cu siguranță.

Linie de fund

Căutând oportunități de creare a legăturilor cu directoarele web, rețineți că toate informațiile dvs. de afaceri trebuie să fie bine consolidate și să se potrivească perfect cu fiecare schimb de date de afaceri enumerat în altă parte Web. În caz contrar, vă puteți confrunta cu anumite probleme din partea marilor motoare de căutare, precum și o procedură adecvată de indexare. În cele din urmă, lucrați în mod persistent și asigurați-vă că aveți un control dublu pe care îl aveți în locul potrivit și complet relevant înainte de a finaliza fiecare procedură de depunere pentru a obține aceste backlink-uri meritate în schimb Source .

December 22, 2017