Back to Question Center
0

Este posibil să creați backlink de calitate pentru un site recent creat?

1 answers:

Poate fi destul de dificil să obțineți backlink către un site de comerț electronic. Cu toate acestea, puteți evita această tehnică de optimizare a motoarelor de căutare, deoarece este un MUST pentru succesul afacerii dvs.Este cazul pentru majoritatea afacerilor online. Acesta poate fi deosebit de dificil pentru sursele web care nu au un blog.

Trebuie să fiți gata că procesul de construire a legăturilor va dura mult timp și eforturi, în ciuda faptului că puteți auzi despre acest proces de la diferite agenții de optimizare a motorului de căutare. Ei promite să creeze un profil de legătură de înaltă calitate în decurs de o lună pentru un preț rezonabil. Totuși, trebuie să înțelegeți că totul pare prea bine pentru a fi adevărat. În realitate, este nevoie de cel puțin șase luni sau chiar mai mult, în funcție de afacerea dvs. și de nișă de piață.

În lumina ultimelor actualizări Google, trebuie să fii extrem de atent la calitatea backlink-urilor create. Acestea trebuie să fie construite pe relevante pentru industria dvs., bine indexarea surselor web. Mai mult, trebuie să verificați dacă un site a fost penalizat în prealabil sau nu. Creând backlink-uri, puteți fie să vă consolidați pozițiile pe pagina cu rezultatele căutării, fie să le slăbiți, indicând Google că nu sunteți o sursă de web de încredere.

Acest post este conceput pentru a împărtăși cu dvs. unele dintre cele mai bune strategii de construire a link-urilor care funcționează incredibil de bine pentru sursele web de e-commerce.

Modalități de creare a backlinklor de calitate

  • numeroasele metode diferite. Cu toate acestea, după eșecul lor, legăturile lor rămân disponibile. Partenerii lor de afaceri anteriori se leagă de ei, deoarece nu au cum să știe că aceste afaceri nu mai există și nu mai au nici o poziție. Paginile web sunt încă în lucru, dar nu au nici o valoare sau trafic. În cele mai multe cazuri, verificatorii de link-uri rupte nu le pot găsi.


    Punerea în aplicare a metodei "mutare în mișcare", puteți utiliza paginile care nu sunt disponibile în beneficiul dvs.Puteți beneficia de sursele web, cum ar fi ale dvs., găsindu-le site-urile moarte care le leagă. Puteți solicita acestor persoane să se conecteze în schimb la site-ul dvs.Prin implementarea acestei tehnici simple de construire a link-urilor create de Brian Dean (Backlinko SEO blog creator), puteți construi backlink de calitate pe site-ul dvs. într-un mod gratuit și organic.

Această tehnică de construcție link-ul funcționează destul de simplu și poate fi implementată de toate firmele online care ar dori să creeze backlink de calitate. Tot ce aveți nevoie este să aflați care surse web vă menționează deja marca și produsele pe care le comercializați și vă rugăm să le adăugați link-ul sursă la recenziile lor. Cu toate acestea, înainte de a solicita backlink-uri, trebuie să verificați dacă o sursă web poate fi o oportunitate excelentă de construire a link-urilor pentru dvs. sau nu merită atenția dvs.Un alt lucru pe care trebuie să-l verificați este că această mențiune nu este legată Source .

December 22, 2017