Back to Question Center
0

Va fi ușor să obțineți backlink în 2018?

1 answers:

Link-uri clădire a jucat întotdeauna un rol primordial în optimizarea motorului de căutare. Cu toate acestea, metodele de construire a legăturilor au fost modificate în fiecare an. Cel mai mare a apărut în 2013, când Google a creat actualizarea lui Penguin. Această actualizare a făcut toate aspectele evidente, ridicând valoarea calității legăturilor de intrare și devalorizând toate legăturile spam.

În zilele noastre, construirea de legături este o problemă extrem de controversată. Un specialist susține că valoarea legăturilor externe a scăzut, în timp ce alții susțin că importanța sa a crescut continuu de-a lungul anilor. Aceste neînțelegeri sunt cauzate de link-urile de devalorizare a spam-urilor și de actualizările Google constante care schimbă prioritățile în această sferă.


Cu toate acestea, indiferent de ceea ce ați auzit despre construirea de link-uri, afectează în mod direct clasamentul site-ului dvs.Niciun site nu poate fi ridicat pe SERP fără calitate și link-uri relevante de intrare.

În prezent, anul 2017 se apropie de sfârșit și suntem în ajunul sărbătorilor de Crăciun din 2018. Google încă se luptă împotriva tehnicilor de construire a link-urilor spam și leagă legăturile relevante. Tehnicile de construire a legăturilor spațiale au trecut în uitare. Tot mai mulți webmasteri decid să investească în crafting de conținut de calitate și construirea de link-uri. Aceasta provoacă o concurență sporită în acest domeniu.

Nu se poate să ne întrebăm care vor fi noile schimbări pe care le putem avea în domeniul sferei de legătură în 2018. Ca proprietar prosper al site-ului web, trebuie să știți ce va funcționa și ce nu.

În acest articol, veți găsi câteva modalități de viitor pentru a vă face să rămâneți pe TOPul optimizării motorului de căutare.

Cât de ușor să obțineți backlink-uri în 2018?

  • Facem totul manual

Trăim într-o lume complet automatizată unde lucrurile create manual au o valoare ridicată,. Asigurați-vă că vă referiți la liderii de nișă de pe piață pentru a obține mai multe backlink de calitate. Nu mergeți pentru automatizarea mesajelor de poștă electronică deoarece acestea sunt atrase de destinatari ca spam.

Mai mult decât atât, nu se încadrează în software-ul de construire a link-urilor automate, deoarece acestea pot afecta negativ pozițiile site-ului dvs. și reputația mărcii. Vă recomandăm cu fermitate trimiterea la experți SEO profesioniști care pot construi manual link-uri către site-ul dvs.

Este o tehnică preferată de conducere a conținutului care este folosită de specialiștii SEO pentru a obține legături către o sursă web. Se bazează pe găsirea unei bucăți de conținut de calitate în nișă, care este considerată deja o sursă de renume și care caută oportunități de a crea conținut mai bun în cadrul aceluiași mesaj.

Trebuie să urmăriți noile publicații de conținut din cadrul dvs. de nișă de pe piață pentru a pune legăturile dvs. acolo. Dacă acest conținut este publicat pe o sursă web de renume, este cel mai probabil că are deja un rang înalt. De aceea este o ocazie excelentă de a obține suc de legătură din sursa autorității. Prin crearea de conținut bazat pe cercetare, puteți depăși cel original și puteți obține un răspuns bun la acesta Source .

December 22, 2017