Back to Question Center
0

Cum de a crea cea mai bună strategie de backlink pentru site-ul dvs. web?

1 answers:

Acest articol este conceput pentru a găsi un răspuns la una dintre cele mai frecvente întrebări "Cum să faceți backlink-ul unui site web?" Numeroase strategii de construire a link-urilor ne permit să creăm o legătură către alte site-uri de nișă. Cu toate acestea, nu toate pot fi numite ecologice. În realitate, nu există o singură strategie finală de construire a legăturii bazată numai pe metode ecologice. Pentru unele site-uri web, o strategie poate da rezultate SEO pozitive și oferă oportunități de construire a unor legături bune. Aceeași abordare pentru alții nu poate apărea reputația de brand valabilă sau chiar costă.

Odată cu trecerea timpului, strategiile diferite de construire a legăturilor tind să se împrăștie ca fiind mai mult sau mai puțin eficiente. Unele tehnici de generare a legăturilor pot funcționa bine pentru un timp, iar apoi atitudinea utilizatorilor începe să se schimbe și strategia dvs. trebuie să se schimbe.

Cum de a planifica strategia de construire a link-urilor?

Pentru a crea o strategie de construire a link-urilor, trebuie să te uiți în jurul unei strategii diferite, mai ales în nișa ta de piață. Verificați-le pe toți pentru a înțelege care dintre ele funcționează cel mai bine pentru afacerea dvs. online. Du-te cu ceea ce funcționează și încercați noi idei, de asemenea. Este întotdeauna mâncare pentru a avea o mulțime de strategii câștigătoare link-ul clădirii, deoarece vă oferă o oportunitate de a crea un profil de legătură mai naturală. Deoarece piața digitală este o sferă în continuă schimbare, va fi rezonabil să continuăm să încercăm noi metode.

De ce este periculos să folosiți programe de construire a legăturilor?

În zilele noastre, există tone de programe de construire a legăturilor, care sunt destinate doar să vă pompeze banii. Ei promite webmasterilor să creeze sute de mii de backlink de la site-uri cu autoritate ridicată într-o perioadă scurtă de timp. Persoanele care au experiență în sfera de optimizare a motoarelor de căutare știu că nu este posibil și sună prea bine pentru a fi adevărat. În realitate, procesul de construire a legăturilor durează luni și necesită multă muncă grea. Chiar dacă funcționează o schemă de construire a legăturilor spam, pentru moment, Google va detecta cel mai probabil și va devaloriza sau chiar va agrava site-ul cu sancțiuni severe. Acesta este motivul pentru care trebuie să evitați astfel de scheme și să vă concentrați asupra strategiilor ecologice de construire a legăturilor.

backlink-uri organice sunt MUST!

backlink-uri naturale sunt link-uri pe care le primiți, fără a cere pe cineva să pună un link către site-ul dvs.De regulă, veți obține astfel de link-uri fără cunoștințele dvs.Servește foarte ușor. De exemplu, veți găsi un articol pe care îl doriți și îl veți conecta pe site-ul dvs.Trebuie să știți că Google iubește legăturile naturale și recompensează site-urile care le generează cu rang înalt pe pagina cu rezultatele căutării. De aceea acest tip de link-uri este cel mai sigur. Puteți fi destul de sigur că acestea nu vor fi niciodată devalorizate de Google.

Cladire de link-uri care functioneaza singura

Fiecare proprietar de site-uri cauta o strategie de construire a link-urilor care sa functioneze fara atentia sa deosebita. Dacă doriți să găsiți o strategie care să nu necesite munca dvs. constantă în obținerea fiecărui link, blogging-ul este cea mai bună ocazie pentru dvs.Tot ce ai nevoie este să creezi un blog bazat pe subiectul tău din industrie și să postezi în permanență articole interesante care să fie utile utilizatorilor. Dacă puteți oferi utilizatorilor un conținut benefic, acestea vor face trimitere la articolele dvs. și vor crea mai multe legături organice către site-ul dvs Source .

December 22, 2017