Back to Question Center
0

Este posibil să obțineți backlink de pe site-urile PR10?

1 answers:

Probabil că sună prea bine pentru a fi adevărat. Cu toate acestea, totul este real dacă aveți o abordare inteligentă a problemei. Trebuie să fiți conștienți de faptul că există o mulțime de oportunități de a obține link-uri PR 10 în fiecare zi. Tot ce aveți nevoie este să vă păstrați ochii și urechile deschise mereu să continuați să căutați oportunitățile de construire a legăturilor noi. Este rezonabil să încercați tehnici de construire a unor link-uri mai eficiente decât blogurile clienților sau link-urile de comentarii pentru a obține link-uri mari de intrare PR.

Să discutăm posibilitățile de a obține backlink-uri PR10. Unii webmasteri tind să creadă că singura modalitate de a obține link-uri de intrare de înaltă calitate este de a produce conținut fantastic. Dacă conținutul dvs. este util, veți obține legături externe de calitate ecologică. Cu toate acestea, este departe de realitate. Acesta va funcționa în cele din urmă, dar cine are atât de mult timp să aștepte. O altă metodă obișnuită de a construi backlink-urile PR10 este de a crea un conținut extraordinar și de a face o campanie de informare în cadrul nișei de pe piață, care solicită proprietarilor site-urilor web și bloggeri să se leagă de dvs.


Cu toate acestea, ambele strategii de construire a link-urilor nu sunt eficiente în realitate. În primul rând, nu este ușor să creați conținut fantastic care să ofere utilizatorilor informații pe care nu le-au auzit până acum. Este nevoie de o mulțime de timp și eforturi pentru a realiza o astfel de bucată de conținut de calitate. O altă problemă este atunci când conținutul dvs. nu este conectat demn. În acest caz, puteți conta pe sursele web de calitate medie sau de joasă calitate. Acțiunea nu funcționează în acele situații. Mai mult decât atât, credincioșii au primit numeroase cereri de oportunități de construire a legăturilor în fiecare zi. În cele mai multe cazuri, ele doar ignoră solicitările dvs. fără a le citi chiar conținutul.

Soluția perfectă și, apropo, credo mea de viață, este de a face totul de la sine, fără a se baza pe alții. Să ne uităm mai atent la modul în care funcționează.

Creați-vă propriile backlink

Poate suna nebun, dar vă puteți crea propriile backlink pe alte surse web de mare PR. De exemplu, sunt interesat de astfel de surse web PR 10 ca Google, Reddit, Facebook, LinkedIn, YouTube și altele. Aceste site-uri vă vor permite să creați propriile backlink relevante de înaltă calitate și relevante și să vă îmbunătățiți rangul site-ului. Nu puteți pune link-ul dvs. pe aceste platforme web populare. Trebuie să creați o prezență corespunzătoare, de înaltă calitate și relevantă pe unul dintre aceste site-uri și numai atunci lăsați-vă backlink-urile acolo. Trebuie să creați un profil bun și să îl completați cu informațiile relevante maxime. Sarcina dvs. principală este de a genera o mulțime de conținut care este relevant pentru link-ul dvs.Procedând astfel, veți face legătura puternică și contextuală.

În etapa următoare, trebuie să creați linkuri între toate sursele web în care este prezentă pagina dvs.De exemplu, dacă publicați o nouă postare pe Facebook, atunci trebuie să vă conectați la acesta de la dvs. LinkedIn, Instagram, Pinterest, Twitter și alte conturi. Și invers, astfel încât toate paginile să aibă backlink. În consecință, veți obține linii de backlink cu PR 10, fără a cheltui nici un cent Source .

December 22, 2017