Back to Question Center
0

Câte backlinkuri aveți nevoie pentru a îmbunătăți vizibilitatea site-ului dvs.?

1 answers:

Din punct de vedere al optimizării, procesul de generare a legăturilor servește pentru a construi hyperlink-uri de la alte surse web la propria dvs. prin diferite moduri de construire a link-urilor, cum ar fi postarea de bloguri, comentarii backlink, comunicate de presă etc.Toate aceste activități servesc credibilității mărcii dvs. și ridică reputația domeniului dvs. în cadrul industriei dvs.Motoarele de căutare vizează linkurile care indică site-ul dvs. ca voturi digitale și numărul mai mare de voturi pe care îl aveți, cu atât mai mare va fi site-ul dvs. pe un SERP.

Cu toate acestea, în realitate nu toate voturile sunt egale. Există o mulțime de tehnici spam care servesc pentru a păcăli motoarele de căutare și pentru a obține un rang mai înalt cu conținutul încă scăzut de calitate. Cu toate acestea, timpurile, când puteți construi pur și simplu o mulțime de linkuri de intrare de calitate scăzută în jurul domeniului dvs., au dispărut. În zilele noastre, Google și alte motoare de căutare mari se luptă activ împotriva activităților frauduloase de construire a legăturilor, cum ar fi legăturile de fermă, articolele sfâșiate și comentariile de blog spam. Recent, Google a stabilit noul algoritm de clasificare conform căruia trebuie să fie eliminate toate backlink-urile de calitate scăzută. În caz contrar, o sursă web poate fi fie deindexizată de Google, fie obține sancțiuni care conduc la scăderea clasamentului. De aceea, în zilele noastre, o calitate a legăturilor de intrare este apreciată mai mult decât cantitatea lor. Aceasta înseamnă că trebuie să verificați o autoritate și relevanța sursei care ți-a pus un link.


Când vine vorba de PageRank pentru sursa dvs. de web, acest lucru este determinat de clasamentul de link-uri care vin pe site-ul dvs.Aceasta înseamnă că dacă sunteți conectat prin pagini web cu un PR redus, propriul PageRank nu va crește.

Acesta este motivul pentru care un backlink de calitate de pe site-ul web ridicat de PR va costa mai mult de mii de persoane de calitate inferioară. Link-urile de rang inferior folosite de furnizorii de servicii neprofesionale, achiziționate de activitățile de construire a legăturilor frauduloase, nu afectează negativ site-ul dvs. SEO, ci vă devastat și imaginea corporativă și reputația.

Backlink-uri valoroase de la site-uri web legate de nișă cu un PageRank ridicat vor face afacerea dvs. mai prosperă și vor ajuta motoarele de căutare să descifreze despre ce este vorba site-ul dvs.

Câte backlink aveți nevoie pentru a avea un rang înalt în Google?

Nu are niciun rost să ridicăm această întrebare, deoarece răspunsul pe aceasta va depinde de vârsta dvs. de industrie și de brand. Un domeniu are nevoie doar de mai multe backlink de înaltă calitate pentru a se clasifica înalt pe pagina cu rezultatele căutării, în timp ce un alt domeniu are nevoie de numeroase linkuri inbound pentru a-și ridica autoritatea și pentru a-și îmbunătăți reputația. Desigur, există o mulțime de alte semnale de clasament care contribuie la poziția unui site în rezultatele căutării.

Care sunt cele mai bune backlink?

Cel mai bun tip de backlink sunt legături externe organice. Ei vin la site-ul dvs. fără a vă cere și de a obține atunci când nu vă așteptați. Aceste legături sunt achiziționate de la bloguri sau site-uri relevante și populare care evaluează foarte mult conținutul dvs. și decid să îl împărtășească cu cititorii. De regulă, aceste tipuri de backlink sunt achiziționate din surse web relevante și aduc un volum mare de trafic către un site conectat afară.

Cu toate acestea, este dificil să obțineți legături organice de pe site-uri de încredere în cadrul nișei de pe piață. Sursa dvs. de web ar trebui să posede o mulțime de valoare pentru utilizatori și are o înaltă reputație pentru a primi o șansă de a obține link-uri primite de la lideri din industrie Source .

December 22, 2017