Back to Question Center
0

Cum de a cumpăra backlink PR9?

1 answers:

Valoarea traficului de intrare și a legăturilor externe sunt două lucruri pe care orice proprietar de site trebuie să le ia în considerare înainte de a încheia despre succesul sursei sale web. O sursă web fără flux constant de trafic nu poate fi considerată ca reușită și o sursă web fără trafic convertit nu poate exista deloc.

Să ne imaginăm o situație pe care trebuie să o alegeți între un site PR de mare valoare, cu un flux de trafic aproape zero și un site PR de nivel scăzut cu 2000 de vizitatori zilnic. Ce vei alege? Puteți alege fie un link dofollow de pe site-ul PR înalt, fie link nofollow de pe site-ul low PR. Desigur, este destul de dificil să alegeți între aceste două variante. Dacă te duci pentru nofollow, vei obține tone de trafic, și dacă te duci pentru a urma, veți obține o creștere în clasament.

Este important să se înțeleagă diferența dintre link-urile dofollow și nofollow. Legăturile cu eticheta nofollow spun motoarelor de căutare să nu urmeze site-ul dvs. printr-un link sau să blocheze sucul de legătură care curge spre el. Legăturile cu eticheta dofollow, în termenul lor, le spun motoarelor de căutare să vă urmeze blogul sau să împartă sucul de pagini cu tine.

Webmasterii tind să renunțe la un comentariu pe blogurile dofollow datorită importanței sale pentru optimizarea motorului de căutare. Un astfel de comportament a condus la o rată ridicată de comentarii cu privire la spam. Acesta este motivul pentru care cel mai mare număr de bloguri sunt nofollow în zilele noastre.

Ce este mai important trafic sau backlink și cum să obțineți atât?

  • Beneficii de trafic ecologic

Fără îndoială, traficul este nevoia primordială a tuturor întreprinderilor, deoarece acesta este modul în care pot obține o rentabilitate ridicată a investițiilor. Întrebați-vă o întrebare de ce ați dezvoltat afacerea dvs. online? Răspunsul va fi, de obicei, același - pentru a obține mai mult trafic și a-l converti în plăți de plată. Mai mult decât atât, creșterea traficului construiește reputația online a mărcii dvs. și mărește prezența dvs. socială în mass-media. Puteți crește constant traficul prin intermediul canalelor media sociale. Și ulterior, cu cât este mai mare traficul, cu atât mai mare este venitul. Cu toate acestea, există un dezavantaj semnificativ al traficului - nu este permanent.

  • Avantaje backlink

Este binecunoscut faptul că backlink-urile sunt în centrul oricărei campanii de optimizare a motoarelor de căutare. Creșterea numărului de backlink vă oferă un rang mai ridicat în anunțul de pagini cu rezultatele căutării, pentru a crește vânzările. Cu cât sunteți mai înalți, cu atât mai mulți clienți potențiali vor afla despre marca dvs.Unele backlink-uri pot ștampila permanent, oferindu-vă un flux nesfârșit de trafic. Cu toate acestea, indiferent de calitatea legăturilor dvs. primite, Google vă poate recompensa sau penaliza site-ul. Dacă acest sistem constată că legăturile dvs. nu sunt obținute în mod egal, veți primi sancțiuni severe care vă pot reduce traficul și vânzările.

De aceea, este important să lucrați pentru trafic, nu pentru backlink, pentru a obține fluxul de trafic spre site-ul dvs., va trebui să construiți oricum legăturile de intrare. Deci, dacă doriți backlink-uri, atunci lucrați pentru trafic.

Cum cumperi backlink PR9?

Astfel de surse web, cum ar fi Websiteoutlook, Alexa, Quantcast și Aboutdomain, pot fi utile pentru obținerea de backlink de înaltă calitate în cel mai scurt timp. Pentru a găsi site-uri ca acestea, puteți pur și simplu efectua o căutare pe web printre site-urile din nișă. Crawlerele de pe web își păstrează aceste site-uri în mod regulat, de aceea este șansa dvs. să accesați site-ul dvs. rapid. Trimiteți-vă sursa web la mai multe dintre aceste resurse analitice și veți observa că clasamentele vor crește sub 24 de ore Source .

December 22, 2017