Back to Question Center
0

Ce ar trebui să știți despre legăturile plătite?

1 answers:

Dacă cineva mă întreabă care este cel mai important aspect al optimizării motorului de căutare, voi răspunde că este fără îndoială backlink. Indiferent de modul în care le obțineți. Chestia e că ar trebui să fie și cu cât mai mult, cu atât mai bine. Nu credeți nimănui care spune că legătura clădirii este moartă. Această declarație greșită este răspândită de webmasteri neconvingă și neexperimentați, care au fost penalizați recent de motoarele de căutare.

În cazul în care principalul dvs. scop de afaceri on-line este de a atrage trafic organic mai vizat pe paginile dvs. web, atunci trebuie să vă concentrați pe construirea backlink-urilor. În acest articol, vom discuta cum să cumpărați backlink-uri de nișă cu scopul de a atrage clienți către site-ul dvs.

Rolul backlink-urilor în promovarea afacerilor on-line

Motoarele de căutare ca Google determină autoritatea și reputația site-ului după numărul și calitatea backlink-urilor site-ul de la alte surse web. Legăturile primite către site-ul dvs. sunt, de asemenea, numite linkuri inbound sau inward. Dacă o sursă web are o mulțime de linkuri de la site-uri Web de mare autoritate PR9 sau 10, atunci va fi cel mai probabil clasat pe TOP-ul paginii cu rezultatele căutării.

Dacă întrebați încă despre rolul de backlink în promovarea dvs. online de afaceri, permiteți-mi să vă împărtășesc câteva beneficii esențiale ale activităților de construire a link-urilor:

  • )

În cazul în care site-ul dvs. este legat de surse web de nișă de înaltă calitate sau de medii on-line, Google îl va atrage ca autoritate și îi va da rangul superior pe pagina cu rezultatele căutării.

Dacă aveți un sitemap pe site-ul dvs., Google va indexa orice conținut nou pe care îl publicați. Cu toate acestea, crawlerele vor analiza site-ul dvs. mai frecvent dacă găsesc backlink-uri proaspete care indică acest lucru. Cu cât mai multe backlink veți obține, cu atât va fi mai bună rata de site cu crawlere care este utilă pentru optimizarea motorului de căutare al site-ului dvs.

  • Traficul de referință

Backlink-urile de calitate pot aduce o mulțime de trafic referire la paginile site-ului dvs.Acest trafic poate afecta, de asemenea, site-ul PageRank și poate ridica autoritatea dvs. de domeniu. În plus, traficul de recomandări se transformă de obicei în vânzări.

Aveți nevoie să cumpărați nișă backlink?

Cumpărarea backlink este cea mai rapidă modalitate de a le achiziționa. Cu toate acestea, trebuie să aveți o abordare inteligentă a acestui proces. Trebuie să știți că prin achiziționarea de linkuri încălcați regulamentul Google pentru webmasteri. Deci, dacă nu aveți o abordare inteligentă de cumpărare a backlink-urilor, veți obține, cel mai probabil, sancțiuni cum ar fi deindexarea backlink-urilor, pierderea pozițiilor de rang, etc.

După cum arată o practică, riscul este atât de ridicat atunci când achiziționați legături la prețuri scăzute, cum ar fi 5 dolari pe link. În cele mai multe cazuri, un astfel de cost redus spune despre calitatea scăzută a unei surse web care o oferă pentru dvs.O mulțime de astfel de site-uri spam sunt create cu singurul scop de a cumpăra și de a vinde link-uri inbound. Google poate detecta cu ușurință astfel de site-uri și le poate sancționa, iar dvs. veți fi câștigat să le dezactivați Source .

December 22, 2017