Back to Question Center
0

Puteți recomanda cumpărarea de backlink de la bloguri de rețea (PBN)?

1 answers:

În ceea ce mă privește, nu pot nici să vă recomand, nici să vă arăt exact care dintre voi va fi încercat mai întâi. Lucrul este că eu personal nu simt ca SEO-ul Grey-Hat, sau Dumnezeu să-l oprească pe Black-Hat SEO. Și cumpărarea backlink-urilor de la blog-urile de rețea privată este o schemă cu tabu, cu siguranță, tabuată, atât de urâtă de Google. Cred că obținerea de backlink de la bloguri de rețea (PBN), indiferent cât de reușite sunt în prezent, este probabil cea mai ușoară cale de a câștiga o retrogradare greu și greu de recuperat (uneori chiar ireversibil). Cu toate acestea, blogurile de rețele private sunt încă populare acum și am văzut de asemenea mulți webmasteri începători care se bucură de afacere și beneficiază de un progres destul de prompt și destul de măsurabil în SEO. Dar care este adevărul? Cum să luați o decizie bine formată despre backlink-urile de la blogurile de rețea? Să încercăm să facem totul clar - doar cu câteva fapte reale și sugestiile mele scurte de a cântări argumentele pro și contra lor. La urma urmei, depinde numai de tine să decizi.

Backlink de la blogurile de rețea sunt bune pentru:

  • Având controlul asupra SEO, vreau să spun că puteți obține un avantaj puternic față de concurenții dvs.Totul este simplu - cumpararea de link-uri de la PBN-uri inseamna ca esti liber sa personalizezi link-urile ca nebunul pentru a testa orice optiune posibila pentru link-uri si ancorele lor de text. Da, este o caracteristică extraordinar de atractivă - tocmai pentru că nu există altă strategie care să ofere acelei libertăți să verifice totul în acțiune - aici și acum.
  • Beneficiind de o autoritate instantanee superioară, la fel ca și cu PBN-urile, puteți utiliza autoritatea veche și de încredere a site-ului deja existent - fără întârziere. Achiziționarea de backlink de pe blogurile de rețea poate părea și mai atractivă, în special având în vedere că acest tip de legături este deosebit de greu de construit într-un mod pur natural.

  • Economisiți mult timp și efort, pur și simplu pentru că ați pariat pe PBN - nu mai trebuie să lucrați cu relația. În ceea ce mă privește, o astfel de sarcină plictisitoare de a identifica oportunitățile potrivite pentru campanie de informare este probabil cel mai rău dintre încercările consumatoare de timp pe care le-am avut vreodată.
  • În timp ce PBN-urile sunt incredibil de rezonabili de timp, ei părăsesc ușa deschisă pentru a face față chiar provocărilor dificile în construcția legăturilor tradiționale. Vreau să spun, de exemplu, că uneori este aproape imposibil să câștigi aceste backlink de PR înalte din domenii învechite și de încredere. Fapta pare a fi greu de gestionat chiar înainte de a vă ajuta, cel puțin fără a încălca liniile directoare. La urma urmei, investind timpul și efortul în construirea relației reale sau a oricărei alte inițiative importante - nu vă poate da niciodată așteptări sau rezultate previzibile, să nu spuneți un progres garantat într-un parteneriat de lungă durată.

Linie de fund

Ei bine, iată câteva dintre cele mai rele lucruri despre backlink de la blogurile de rețea, doar de dragul de completitudine. În cel mai rău scenariu, utilizarea PBN-urilor pentru construirea de link-uri poate avea ca rezultat o pedeapsă manuală - uneori poate ajunge chiar la extreme când totul se încheie cu o interdicție permanentă de căutare. Dacă s-ar întâmpla așa, nu ar fi nimic de făcut, cu excepția construirii site-ului sau a blogului dvs. nefericit din nou - încă de la început Source .

December 22, 2017