Back to Question Center
0

Poți să-mi arăți cum să construiești gratuit backlink-uri de afaceri?

1 answers:

La fel ca și alte backlink-uri în scopuri SEO, backlink-urile business-to-business se revolvează în jurul aceluiași obiectiv - obțineți un trafic sporit care vine pe site-ul dvs. direct din căutarea organică. Nu este nevoie să spunem că backlink-urile sunt folosite de Google probabil ca cel mai puternic factor de clasificare. De aceea este atât de necesar să acordați o atenție suficientă pentru a construi backlink-uri de înaltă calitate care vor susține strategia de marketing și promovare generală la scară. Să ne confruntăm cu asta - construirea backlink-urilor pentru afaceri nu necesită mult timp și efort. Cu toate acestea, poate fi ușor doar să începeți - și trecerea treptat spre a lua conducerea și domina nicăi dvs. în căutarea online. Pur și simplu continuați cu aceste rute surprinzător de subestimate prezentate mai jos. Odată ce le-ați încercat pe toate, nu ezitați să aplicați pentru orice alte practici rezonabile pentru a construi backlink de afaceri pe site-ul dvs. web. Deci, iată câteva metode destul de simple, dar totuși eficiente, pentru ca site-ul dvs. de afaceri să rămână în afara competiției - fără a cheltui un ban.

Citări locale și directoare de afaceri

Vă recomandăm să folosiți citări locale, directoare web și înregistrări online, backlink de afaceri. Acesta ar fi un loc perfect potrivit pentru a începe să câștigați o expunere online mai largă pentru site-ul dvs. web. De fapt, majoritatea acestor servicii de tip director se clasifică foarte bine în principalele motoare de căutare, cum ar fi Google. Deci, tot ce aveți nevoie este să menționați numele firmei dvs. cu date de contact și să obțineți acest backlink meritată în schimb. Cele mai bune exemple includ Compania mea pe Google, Pagini Aurii, Yelp, Afaceri Bing, Truelocal etc.

Social Media

Aceste locuri aglomerate sunt extrem de utile pentru a vă stabili o prezență solidă online pentru afacerea dvs. și pentru a vă expune numele de marcă unui public mai larg de utilizatori activi. Tot ce aveți nevoie pentru a apuca unele link-uri pe social media este crearea profilurilor sociale ale companiei dvs. - și ați terminat. Asigurați-vă că vă ocupați de o activitate programată și în curs de desfășurare cu profilurile afacerii dvs. - nu ezitați să investiți ceva timp în scrierea unor postări regulate care să fie publicate, cu o legătură directă cu site-ul dvs. principal de afaceri. În acest fel, puteți obține nu numai câteva backlink, dar beneficiați de un trafic web destul de ridicat.

Deși aceste două metode de învățare vechi de a câștiga backlink de afaceri la afaceri sunt prea des subestimate dintr-un anumit motiv, ele pot încă va servi bine. Serios, puteți găsi întotdeauna câteva site-uri populare de presă care înspăimânta conținutul proaspăt. Lucrul este că, printr-un comunicat de presă bine scris, pe un subiect fierbinte legat de industria dvs. de afaceri sau de nișă de piață - puteți fi rapid confruntat cu comunitatea jurnalistică locală și de blogging pentru o expunere nebunească rapidă și largă a publicului. Pentru a răspândi lumea cu comunicatele dvs. de presă cel mai bun mod, vă recomand să vă concentrați asupra promovării unui produs sau a unui serviciu nou, astfel încât un backlink să afișeze calea către site-ul dvs. principal de afaceri pentru informații suplimentare. La fel ca comunicatele de presă pe mass-media, blogging-ul clienților merită să petreacă ceva timp - cu siguranță va plăti! Doar obțineți totul de acord cu un puternic influențator sau proprietar de blog - și postați articolul perfect adaptat pentru a obține un backlink în schimb. Rețineți că, printre celelalte mijloace atractive de construire a legăturilor, blogging-ul clienților este un MUST pentru cei care caută backlink-uri high PR cu DoFollow. Doar asigurați-vă că veți scrie pentru un blog de nișă relevant cu un scor suficient PR Source .

December 22, 2017