Back to Question Center
0

Ce este răzuirea site-ului? 5 metode de la Semalt pentru a preveni răsturnarea ilegală a paginilor web

1 answers:

Răzuirea pe Web, cunoscută și sub numele de recoltare web, extracție, este o tehnologie care vă ajută să organizați și să extrageți date de pe unul sau mai multe site-uri web. Puteți transforma diferite adrese URL și le puteți utiliza sub formă de fișiere CSS, JSON, REGEX și XPATH. Deci, răzuirea web este un proces complicat de colectare automată a informațiilor din plasă. Programele și soluțiile actuale de recuperare a web-urilor variază de la sisteme ad-hoc la sisteme complet automatizate, care pot transforma întregi site-uri sau bloguri în informații utile și bine structurate.

Metode de prevenire a răsturnării ilegale a paginilor web:

Un webmaster poate folosi diferite măsuri pentru a încetini sau a opri boturile dăunătoare. Cele mai utile metode sunt descrise mai jos:

1. Blocați adresa IP:

Trebuie să blocați spammerii adresa IP manuală sau cu unele instrumente de încredere.

2. Dezactivați API-urile pentru servicii web:

Este bine să dezactivați API-urile de servicii web care pot fi expuse de sisteme. Bots care folosesc șiruri de agenți pot fi blocați fără această problemă.

3. Monitorizați traficul web:

Este important pentru noi toți să monitorizăm traficul web, precum și calitatea acestuia. Dacă nu ați utilizat serviciile SEO și încă primiți un număr mare de vizualizări, este posibil să fi fost lovit de traficul bot.

4. Utilizați captcha:

Trebuie să utilizați modelele captcha pentru a scăpa de rău și . Cel mai adesea, botii nu pot detecta textul scris în captcha și nu pot răspunde la astfel de provocări. În acest fel, puteți obține numai traficul uman și puteți scăpa de roboți.

5. Servicii anti-bot comerciale:

Un număr mare de companii oferă programe antivirus și anti-bot. Ei au, de asemenea, o serie de servicii anti-răzuire pentru webmasteri, bloggeri, dezvoltatori și programatori. Puteți beneficia de oricare dintre aceste servicii pentru a scăpa de răsturnarea ilegală a paginilor web.

Două moduri diferite de a utiliza scraperii pe site-ul web:

Cu un racletor web, puteți construi cu ușurință sitemap-uri și naviga pe site pentru a extrage informații semnificative pentru dvs.

1. Produsele și prețurile răzuite:

Sa demonstrat că optimizarea prețurilor poate contribui la îmbunătățirea marjei de profit brute cu zece până la douăzeci la sută. Odată ce produsele și prețurile au fost eliminate, va fi ușor să știți cum să vă dezvoltați afacerea online și cum să vindeți un număr maxim de produse și servicii. Această metodă este utilizată pe scară largă de către site-urile de călătorie, companiile de comerț electronic și alte afaceri online similare.

2. Urmăriți cu ușurință prezența dvs. online:

Este un aspect important și important al depunerii pe internet a profilurilor de afaceri și a revizuirilor site-urilor. Este folosit pentru a verifica performanța unui anumit produs sau serviciu, reacția și comportamentul utilizatorilor și viitorul unei afaceri. Această strategie de răsturnare a web-ului ar putea contribui la crearea de liste și tabele pe baza recenziilor utilizatorilor și a analizelor de afaceri Source .

December 22, 2017