Back to Question Center
0

Care este corelația dintre realizarea profilului SEO și backlink?

1 answers:

SEO și backlink-urile sunt cunoscute ca fiind într-adevăr indispensabile și probabil cele mai provocatoare aspecte ale promoției online actuale - toate într-o singură. Deși procesul de construire a legăturilor luate în ansamblu este în general legat de optimizarea motorului de căutare în afara locației, această zonă deja importantă a devenit din ce în ce mai critică - conducând cu adevărat progresele înregistrate de fiecare site, în special în ultimii ani. Vreau să spun că fiecare strategie din SEO și backlink-urile poate fi schimbată instantaneu - doar cu o altă actualizare algoritmică recurentă livrată de Google (amintiți cât de multă frustrare a fost adusă de Penguin. dreapta?). Cu toate acestea, există mai multe locații fundamentale, atât în ​​ceea ce privește manipularea SEO, cât și backlink-urile în sine pentru a rămâne pe partea bună și pentru a vă simți în siguranță - chiar și în fața unei realități în continuă schimbare, care se pronunță asupra acelui domeniu vast și cu adevărat cuprinzător al SEO.

Vreau să spun că există câteva principii de bază care se traduc bine în cadrul acelor reguli pur volatile ale jocului. Și există o corelație clară între performanța globală în SEO și backlink-ul pe care îl aveți pe site-ul dvs. sau blog. Permiteți-mi să vă dau câteva gloanțe pentru a dovedi acest lucru, precum și câteva sugestii practice care vă vor ajuta să alegeți strategiile potrivite pentru ambele părți - doar pentru că cred că SEO și backlink-urile au sens doar atunci când sunt trase împreună.

Trei semnale de legătură principală pentru SEO - în ochii Google

1. Ancora Textul este probabil cel mai puternic semnal pe care îl puteți folosi pentru a vă duce și a rămâne în afara competiției.

2. Social Sharing nu este atât de decisivă, dar este încă o proprietate pe deplin măsurabilă și adesea de lungă durată considerată de motoarele de căutare.

3. Natura specifică sau caracterul relevant pentru industrie este ultimul factor primar al SEO-ului și a backlink-urilor trimise direct de către utilizatorii în direct și larg răspândită în cadrul comunităților interesate și a nișelor de piață țintă.

  • Creați un conținut unic și valoros care oferă utilizatorilor o valoare reală și faceți site-ul sau blogul dvs. meritând doar cele mai bune backlink-uri cu autoritatea cea mai înaltă și scorurile PageRank. Desigur, este o sarcină cu adevărat dificilă și cu siguranță dificilă, dar pentru realizarea link-urilor de contact, trebuie să oferiți întotdeauna o propunere de mare valoare cu scrierile dvs.La urma urmei, de ce publicul dvs. țintă ar trebui să facă legătura cu site-ul dvs. sau cu blogul? Nu spun cele mai importante industrii sau factori de influență sau bloggeri de top - trebuie să rămâneți în interesul lor cel mai important.
  • Postarea vizitatorilor pentru a câștiga backlink de înaltă calitate cu un atribut DoFollow este exact acel tip de link-uri care funcționează de fapt în scopuri SEO. Ce este mai mult - vă poate oferi o expunere mai largă în căutarea online, având în vedere că oferiți un articol cu ​​adevărat valabil sau un articol de blog care ar fi răspândit pe Social Media - generând mai multe acțiuni, conduceri, mențiuni, abonamente și, desigur, backlink-uri într-un mod aproape auto-condus.
  • Backlink-urile create automat ar trebui să fie create pentru o navigare mai bună pe întreaga structură web a site-ului sau pentru a lega sucul (a. k. A. PR și distribuția încrederii) au scop exclusiv. Vreau să zic aici că aceste backlink generate de comentariile de pe blog, de liste de oaspeți sau de înscrieri de formular sunt aproape întotdeauna devalorizate de motoarele de căutare importante, bineînțeles atunci când sunt realizate fără o înțelegere clară. Să facem față - acest tip de legături poate fi chiar penalizat. Din păcate, prea mulți oameni încearcă încă să încorporeze agresiv paginile lor cu cât mai multe legături auto-create posibil - doar pentru a-și crește SEO. De fapt, însă, legăturile de calitate slabă și orice alte activități de natură manipulatoare vor părea întotdeauna spam-uri sau înșelătoare din punctul de vedere al Google, aplicând astfel sancțiuni severe Source .

December 22, 2017