Back to Question Center
0

Cum să obțineți backlinkle PR9 într-o perioadă scurtă?

1 answers:

Pentru a vă face vizibilă afacerea pe Google, trebuie să vă poziționați pe prima sau cel puțin pe pagina 2 a rezultatelor căutării. Este destul de dificil să vă împingeți site-ul până la partea superioară a Google SERP, deoarece concurența pe toate nișele de pe piață este ridicată. Două aspecte semnificative care vă pot face afacerea online prosperă sunt optimizarea motorului de căutare și publicitatea contextuală. În timp ce anunțurile cu plata pe clic pot apărea prea scumpe pentru unele companii, optimizarea motorului de căutare se poate face cu cheltuieli minime. Cu toate acestea, merită menționat că trebuie să cunoașteți toate aspectele și noțiunile de optimizare, precum și capcanele și trucurile pentru a crea o campanie de optimizare câștigătoare. Din fericire, există o mulțime de bloguri SEO ca aceasta, special concepute pentru a vă face o prezență socială mai puternică.

Acest articol este dedicat temei de a construi PR9 dofollow backlinks. Veți afla cât de valoroase sunt backlink-urile către afacerea dvs. și ce surse web autoritare și platformele sociale le puteți utiliza pentru a construi cele mai relevante și mai bune linkuri de acces către site-ul dvs.

De ce aveți nevoie pentru a construi backlinks dofollow pe sursele web PR9?

Rețele sociale populare cum ar fi Facebook, Twitter și LinkedIn au un PageRank ridicat, care este grozav pentru lista dvs. de verificare SEO. Aceste platforme sunt cele mai bune locuri în care site-ul dvs. ar trebui menționat. Crearea backlink-urilor către blogul dvs. din surse web PR9 va afecta probabil poziția dvs. de poziționare pe site-ul Google. Acesta este motivul pentru care este o idee inteligentă de a folosi rangurile lor înalte în beneficiul dvs. prin trimiterea înapoi la blog-ul dvs. de la ei. Dacă totul se face corect, veți obține mai multă autoritate din partea motoarelor de căutare și a rangului superior.

Există două tipuri posibile de backlink pe care le puteți obține de la site-urile web de mare publicitate - dofollow și nofollow. Următoarele backlink au valoare pentru site-urile dvs., deoarece transferă sucul de legături. Motoarele de căutare observă semnalele care provin din surse autoritare prin backlink și oferă site-ul dvs. un rang mai înalt. Legăturile cu eticheta "nofollow" nu pot fi observate de către motoarele de căutare și nu aduc valoare zero poziției tale în topul site-urilor. În HTML, dofollow este codul implicit pentru linkuri. Este necesar să adăugați nimic special URL-urilor site-urilor web. Dimpotrivă, link-urile nofollow necesită o comandă specială care să arate că această legătură nu trebuie să fie luată în considerare.

Cum să obțineți backlinkle PR9 followfollow?

Cea mai ușoară modalitate de a crea backlink-uri high PR este de a face comentarii sau de a crea o pagină de profil. Dar mai întâi de toate, trebuie să faceți o cercetare și să examinați statisticile clasament ale surselor de web legate de nișă și să analizați ce fel de trafic vor aduce pe site-ul dvs.

Să aruncăm o privire la una dintre cele mai populare rețele de socializare PR de înaltă calitate, care va aduce suc de legătură de calitate către site-ul dvs.

  • Facebook

Trebuie să vă creați pagina de afaceri pe Facebook, apoi să accesați linkul "Adăugați codul static HTML în pagină" și să lăsați URL-ul oficial al site-ului dvs. aici. Apoi trebuie să găsiți butonul "Editare" și să eliminați fișierul, indicele. html. În această secțiune trebuie să adăugați link-ul dvs. de sursă web în următorul format: Numele dvs. de blog . Pentru a finaliza procesul de creare a unui backlink dofollow pe Facebook, trebuie să faceți clic pe butonul "Salvați și publicați".

  • LinkedIn

Crearea de link-uri backlink de pe link-ul pe LinkedIn este aproape la fel ca pe Facebook. Trebuie să vă creați contul dvs. de afaceri, iar în secțiunea "Informații personale" să includeți linia dvs. backfollow permanent. Alte link-uri pe care le puteți construi pe această platformă vor fi nofollow Source .

December 22, 2017