Back to Question Center
0

Puteți să-mi arătați cele mai bune abordări pentru a obține noi backlink pentru SEO?

1 answers:

Nu este nevoie să spunem că link-ul de construcție a devenit recent chiar mai important în Search Engine Optimization (SEO) decât oricând înainte. De aceea, obținerea de backlink-uri noi - natural și organic - este un MUST pentru fiecare webmaster și proprietar al site-ului, care dorește să înregistreze un progres semnificativ în SEO, cu proiectele lor online văzute printre cele mai bune rezultate de căutare. Să facem față - achiziționarea de backlink-uri noi care funcționează într-adevăr pentru o promovare online mai bună nu se referă numai la încrederea sau popularitatea lor. Vreau să spun că această construire a legăturilor naturale înseamnă, de fapt, că aduceți o valoare reală site-ului sau blogului dvs. - în cele din urmă, să vă ocupați de competitorii de nișă și să creați propriul dvs. proiect în valoare de partajare, menționând și corelând. Deci, nu este nevoie doar să grăbiți să încercați să obțineți cantitatea maximă de backlink noi. Ar fi mult mai bine să punem accentul pe calitatea și natura lor ecologică - în primul rând. Făcând acest lucru, permiteți-mi să vă arăt câteva abordări dovedite de utilizare a învățării backlinklor noi, cel mai bun mod natural posibil - cu conținutul dvs.

Conținut unic care oferă mai multă valoare

Înainte de orice altceva, fiecare site sau blog ar trebui să aibă un conținut solid al paginii care oferă o mare valoare publicului interesat de utilizatorii sau nișa țintă a potențialilor clienți care se așteaptă să fie transformați în clienți reali. Astfel, în special paginile dvs. web pot fi recunoscute de Google ca fiind mai preferabile pentru o expunere online mai largă decât pentru orice alte site-uri sau bloguri legate de discuția subiectului sau de aceeași industrie. Mai mult - câștigarea de backlink noi cu conținut unic și de înaltă calitate înseamnă că veți beneficia mai ales de legăturile contextuale, cunoscute și ca cele mai puternice din SEO-ul White-Hat.

Optimizarea și vizualizarea conținutului

Luați în considerare remodelarea unei părți din scrierile dvs. text (sau cel puțin cele mai proaste plictisitoare) în unele mijloace optimizate și cu siguranță mai atractive pentru conținutul vizual. Vreau să spun aici că vi se recomandă să vă investiți timpul în crearea unor forme populare de conținut populare, care se poate aștepta în mod rezonabil să vă aducă un trafic web mai mare și să atragă cele mai multe backlinkuri în același timp - aproape într-o manieră proprie. În acest fel, ar trebui să vă concentrați mai mult pe crearea de infografice atractive, tabele de calcul, grafică cu valoare adăugată care să vă păstreze mai multe backlink printr-o perspectivă pe termen mediu.

Blogging oaspete care construieste autoritatea ta

Ajungerea la unele bloggeri populare în nișă sau de top-influențatori relevante pentru industria dvs. de afaceri este încă un mod minunat nu numai pentru a câștiga câteva noi backlink cu un PageRank foarte puternic, ci pentru a-ți construi propria autoritate și încredere printre utilizatori. În cele din urmă - pentru a deveni sursa principală de cunoștințe de specialitate în domeniu, luând astfel rolul de lider și făcând site-ul dvs. sau blogul să stea în afara competiției de căutare. În același timp, totuși, nu uitați că de fiecare dată când trimiteți un post de oaspete de calitate celorlalți bloggeri - câștigați aceste backlink-uri meritate pentru a conduce vizitatori și mai fideli la propriile dvs. pagini Source . Doar asigurați-vă că scrieți articole de oaspeți bine-solicitate și doar mesaje blog-uri convingătoare în scopul potrivit - și ați terminat!

December 22, 2017