Back to Question Center
0

Ce face un bun instrument de cuvinte cheie Amazon cu o performanță cu adevărat măsurabilă?

1 answers:

Toată lumea familiarizată cu Search Engine Optimization știe că este aproape imposibil să devii un comerciant online de succes pe Amazon fără un instrument de cuvinte cheie care face lucrurile mult mai ușor. Cine este atât de important să alegeți corect? Pur și simplu pentru că va trebui în mod inevitabil să continuați să monitorizați cuvintele cheie ale produsului țintă, să explorați noi combinații de căutări lungi și să căutați oportunități de produs potențial câștigătoare pe care nu le-ați inclus până acum.

Luate în general, scopul principal al oricărui instrument fiabil de cuvinte cheie Amazon este de a detecta concurența scăzută pentru cele mai promițătoare cuvinte-cheie ale cumpărătorului, pe fondul intenției de cumpărare relativ ridicate pentru a vă ajuta să evoluați mai mult potențialii clienți în cumpărătorii reali. Dar cum să alegeți opțiunea potrivită potrivită nevoilor și obiectivelor dvs. de afaceri? Ei bine, asta depinde.

Lucrul este că un ajutor online foarte bun este menit să vă ajute să găsiți cuvintele cheie potrivite și fraze de căutare lungă care ar construi intenția maximă a utilizatorului. În acest fel, este de așteptat să vă pompeze un volum de căutare mai mare. În cele din urmă, pentru a avea ca rezultat un număr mai mare de tranzacții încheiate cu succes pe piața Amazonului, la rândul său, oferind lumina verde pentru promovarea dvs. mai bună în timp. Practic, fiecare soluție bună de cercetare a cuvintelor cheie - fie că este un instrument de cercetare cu un singur cuvânt cheie, platformă online cu un set de instrumente universale, software profesionist de urmărire / automatizare sau o ofertă "la cheie" special concepută - are scopul de a vă oferi următoarele servicii și beneficii:

 • Cea mai mare cantitate de cuvinte cheie pentru semințe.
 • Valorile volumului căutărilor în timp util.
 • Rata generală a CPC.
 • Sugestii de cuvinte cheie lungi.
 • Nivel de concurență precis estimat la nivel de cuvânt cheie.
 • Perspectiva competitivă și urmărirea rangului. SkyRocket

  Acest instrument de cuvinte cheie Amazon complet cu grăsime vă poate ajuta să generați cantitatea maximă de cuvinte cheie care trebuie să câștigați și produsul cu coada lungă interogările de căutare pentru ca listarea de produse să fie întotdeauna actualizată și să aveți șanse mai mari de a fi afișate mai aproape de partea de sus a căutării de cumpărături de acolo. Printre altele, SkyRocket vă poate ajuta să generați cu ușurință până la 200 de cuvinte cheie relevante relevante strâns legate de o ASIN specifică, să oferiți recomandări practice cu privire la principalele cuvinte cheie țintă care merită luate în considerare pentru produsele dvs. și să vă ajute să prioritizeze elementele de bază necesare lista optimizată a comercianților.

  Inspector de cuvinte cheie

  Este o altă opțiune bună de a deveni instrumentul dvs. de cuvinte cheie Amazon, complet capabil de a rezolva toate cuvintele sugerate și restul combinațiilor de căutare promițătoare legate de produsul / categoria dvs.Cu o bază de date extinsă care acoperă aproximativ 40 de milioane de termeni de căutare folosiți de cumpărătorii live pe Amazon, Keyword Inspector știe totul despre cuvintele cheie cu performanțe maxime. Și nu veți mizeria niciodată cu sume prea mari sau cu alte seturi de date brute - chiar și o listă a cuvintelor cheie ale concurenților dvs., ambalate cu mii de termeni de căutare diferiți, poate deveni cu ușurință o foaie de calcul la îndemână care conține numai date bine clasificate și sortate. Și nu uitați că este posibil să utilizați, de asemenea, acest instrument larg pentru a vă conduce campaniile PPC și pentru a îmbunătăți rezultatele dvs. publicitare într-o măsură mai mare Source .

December 22, 2017