Back to Question Center
0

Cum backlink de la sursele web PR8 pot afecta site-ul dvs. de SEO?

1 answers:

Link-urile de intrare sunt factori foarte importanți pentru site-urile web. Dacă doriți să creșteți traficul pe site și pozițiile clasamentului, cel mai bun mod de a face acest lucru este să achiziționați backlink-uri PR8. Există multe surse web de autoritate ridicată, din care puteți obține link-uri de backlink de calitate. Cu toate acestea, nu toți webmasterii știu cum să obțină backlink de la aceste surse și cred că nu este posibil sau costisitor.

În acest articol, vom discuta metodele de obținere a backlink-urilor de PR de la sursele și platformele web deținute de Google, cum ar fi Google+ și alții. Vă vom arăta că este destul de ușor și gratuit să primiți backlink de la Google. Deci, să începem!

Cum se creează PageRank 8 să urmărească backlink-urile de pe Google Drive?

Următorii pași vă vor ajuta să obțineți legături externe relevante și de calitate de la Google și să ridicați autoritatea domeniului. Mai mult, aceste backlink-uri vă vor ajuta să creșteți PageRank-ul dvs. și să creșteți traficul organic către paginile dvs.

 • Conectați-vă la contul dvs. Gmail sau, dacă încă nu aveți, creați detaliile de conectare Gmail.
 • Deschideți Gmail și dați clic pe secțiunea "Discul meu".
 • Creați noul folder pe unitatea Google. Puteți da orice nume dosarului.
 • După aceea, creați un fișier HTML în notepad. Aici ar trebui să inserați link-ul site-ului la un text de ancorare relevant. Pentru a îndeplini această sarcină, trebuie să introduceți cod HTML special cu adresa URL a blogului sau site-ului dvs.

Backlink gratuit la site-ul dvs.

 • Când codul este terminat, trebuie să faceți acest dosar și fișierul vizibil pentru Google bot. Asigurați-vă că utilizați o etichetă dofollow cu link-ul dvs. de site web. Apoi dați clic pe butonul "Distribuiți" și distribuiți fișierul dvs. publicului.
 • Deschideți setările acțiunilor și alegeți opțiunea "Public pe web". Dosarul dvs. este deschis pentru toată lumea acum.
 • Faceți clic pe folder și selectați butonul "Detalii și activitate".
 • În partea dreaptă, veți vedea secțiunea "Detalii". Copiați linkul dvs. acolo.
 • Deschideți noua filă din browser și lipiți URL-ul copiat acolo.
 • Introduceți numele fișierului și introduceți-l.
 • În consecință, veți observa pagina necesară cu backlinkle următoare.

Cum se creează PageRank 8 nu urmează backlink de la Google Plus?

Google Plus este platforma social media deținută de Google, care oferă o oportunitate incredibilă pentru experții SEO pentru a crea câteva backlink de calitate. Puteți construi backlink-uri PR8 în secțiunea Despre secțiune și Story. Mai mult, puteți crea legături atât în ​​pagină, cât și în profil folosind textul ancorat. Tot ceea ce aveți nevoie este să completați informații despre dvs. în secțiunile menționate mai sus și să inserați backlinkle următoare pe site-ul dvs. acolo.

Cum se creează PageRank 8 să urmeze backlink de pe Wikipedia?

O piesă de conținut valoroasă de pe site-ul sau blogul dvs. poate fi folosită ca sursă de Wikipedia. Prin căutarea domeniului dvs. de expertiză, adăugarea la un subiect relevant și autoritatea citată va crea câteva backlink de înaltă calitate PR10 la sursa dvs. web Source .

December 22, 2017