Back to Question Center
0

Expertul Semalt descrie un serviciu de rafinare excelent pe Web

1 answers:

Cu progresele în domeniul științei și tehnologiei, modul în care întreprinderile înfloresc în întreaga lume este extraordinar. În fiecare zi, se introduc noi tehnici de recuperare a datelor, creând un impact semnificativ asupra întreprinderilor și colectând informații precise atât de pe paginile web de bază, cât și de pe cele avansate. Scrapingul datelor sau extracția de conținut contribuie la creșterea perspectivelor noastre de afaceri. Putem anticipa ușor tendințele pieței cu date bine structurate și bine structurate.

Ce este SiteScraper?

SiteScraper este un instrument excelent de raportare a datelor sau de extracție a conținutului, potrivit pentru comercianții digitali, experții social media și întreprinderile bine stabilite. Cu acest instrument, puteți înțelege bunurile și resursele care sunt în căutare și vă poate crește afacerea într-o măsură. SiteScraper este disponibil atât în ​​versiuni gratuite, cât și în versiuni premium. Freeware-ul are un număr limitat de opțiuni, dar planul premium va debloca diferite caracteristici pe care nu le găsiți în nici un alt serviciu de extracție a conținutului. Unele dintre caracteristicile sale proeminente care fac SiteScraper cea mai buna alegere sunt discutate mai jos.

1. Ajută la identificarea tipurilor de date

Spre deosebire de alte servicii obișnuite de reciclare a datelor sau de conținut, SiteScraper identifică în mod inteligent modelele de date și vă oferă informații bine extrase din diferite pagini Web. Unul dintre obiectivele principale ale dezvoltării SiteScraper este că puteți șterge datele de pe site-urile dvs. preferate fără interacțiune, deoarece acest instrument își îndeplinește sarcinile în mod automat și nu necesită să aveți anumite abilități de programare.

2. Elimină lista de categorii pe mai multe niveluri

SiteScraper este unul dintre puținele instrumente de extragere a datelor și de extracție a conținutului, care elimină categoriile pe mai multe niveluri și listele site-urilor convenabil. Aceasta înseamnă că puteți utiliza acest instrument și puteți șterge datele necesare din magazinele eBay și Amazon. De asemenea, puteți viza portaluri de călătorie și site-uri de știri cu SiteScraper și puteți crea liste și categorii de date răzuite fără probleme. Caracteristica categoriei de scraping este benefică pentru extragerea informațiilor din produse în diferite categorii de magazine de cumpărături online.

3. Căutarea cuvintelor cheie

Funcția de căutare a cuvintelor cheie din SiteScraper vă face ușor să efectuați căutări și să găsiți cuvintele cheie potrivite în timp ce datele dvs. sunt răzuite. Aceasta înseamnă că datele extrase vor avea o mulțime de cuvinte cheie și fraze care vă pot ajuta să clasați sau să indexați site-ul într-un mod mai bun.

4. Caracteristică puternică de codare

Chiar dacă SiteScraper este ușor de utilizat și are o interfață ușor de utilizat, caracteristica sa unică și uimitoare este expresiile regulate. Există diferite opțiuni pentru capturarea datelor din codurile HTML, codurile JavaScript și site-uri de mină, conform cerințelor dvs.De asemenea, puteți aplica expresiile regulate pe paginile web dorite înainte ca SiteScraper să înceapă să exploateze sau să răstoarne datele pentru dvs.

5. Funcționează anonim printr-un server proxy

Cu SiteScraper, puteți să vă răsturnați datele fără a lăsa lumea să recunoască sau să identifice adresa dvs. IP. Acest instrument poate funcționa anonim prin intermediul serverului său proxy și ascunde adresa dvs. HIP, oferindu-vă o siguranță completă și confidențialitate în timp ce datele sunt răzuite. Puteți alege dintr-o serie de servere pentru a vă ascunde adresa IP și pentru a vă asigura siguranța și protecția online Source .

December 22, 2017