Back to Question Center
0

Semalt: cea mai bună bază de date pentru stocarea datelor de răzuire pe Web

1 answers:

Postgres este o bază de date utilizată pentru stocarea unor seturi mari de date și răzuirea. Recent, Postgres a lansat o caracteristică inbuilt cunoscută sub numele de JSONB, unde "B" înseamnă binar. Dacă trimiteți date structurate care pot fi reprezentate ca JSON (JavaScript Object Notation), Postgres analizează datele și stochează seturile de date în format binar. Dacă campania dvs. de răzuire este bazată pe JSON, Postgres este cel mai bun set de date pe care trebuie să-l luați în considerare.

Do Postgres se ocupă de textul chinezesc?

Unii webmasteri ridică întrebări cu privire la faptul dacă Postgres se ocupă de textele chinezești. Răspunsul la această întrebare este o mare da. Când creați o bază de date, aplicația dvs. și driverul bazei de date sunt doi factori care contează foarte mult. Postgres este o bază de date de ștergere web care funcționează cu suportul Unicode. În procesul de generare a bazei de date Postgres, vă recomandăm să specificați codificarea UTF-8.

Postgres JSONB vs. Baza de date NoSQL

NOSQL este o bază de date gratuită și ușor de utilizat care stochează datele într-o formă deschisă. De exemplu, dacă extrageți date pe piețele financiare, trebuie să fiți atenți la modul în care datele dvs. sunt stocate. Aici intră problema. Baza de date NoSQL nu cuprinde verificări ale structurii datelor. Dacă pierdeți acest pas, veți ajunge să aveți date în formate necitite.

Postgres, pe de altă parte, permite bloggerilor și comercianților să utilizeze opțiunea de integritate a datelor. Postgrese, stocarea pe internet a bazelor de date, extragerea datelor în formate binare. Această bază de date suportă atât versiunile HSTORE, cât și cele JSON.

Postgres este o bază de date performantă utilizată pentru a stoca cantități mari de date extrase în diferite limbi. Această bază de date este concepută atât pentru căutarea, cât și pentru filtrarea rezultatelor. Postgres JSONB este, de asemenea, cunoscut pentru gestionarea unor caractere lingvistice, cum ar fi chineza. Alte funcționalități ale Postgres include:

  • Extragere de date cu suport în întregime;
  • Executarea rapidă a sarcinilor de filtrare și căutare;
  • Stocarea datelor bine structurate extrase din etichetele HTML;
  • Recuperarea datelor de la site-urile răsturnate și stocarea în formate lizibile;

De ce Postgres JSONB?

O bază de date utilă ar trebui să optimizeze indexurile și să clasifice datele în mai multe seturi de date în timp real. Nu lăsați întârzierile și timpul de expirare să vă afecteze proiectul de răzuire. Postgres utilizează clustere genetice pentru a descompune datele în diferite baze de date pentru a fi ușor de recuperat.

Stocarea datelor nu se referă numai la timpul de răspuns și la timpul de expirare. Actualizarea aspectului ia totul. Folosiți clustere pentru a încărca sub-elementele și dezactivați indexarea până când nu ați terminat de ambalat datele. Acest lucru îi ajută pe clienți să încarce mai multe seturi de date simultan.

Indexarea unui element comun nu a fost niciodată atât de ușoară. Cu baza de date Postgres scraping web, puteți indexa rapid un lucru obișnuit prin clasificarea subiectului într-un alt rând și conectarea înregistrării utilizând o cheie străină întreg. Indicați întregul număr de chei străini pentru a obține rezultatele.

Interziceți ambele documente și structurile de tabele tradiționale atunci când stocați seturi mari de date? Nu trebuie să vă faceți griji în legătură cu acest lucru. Lasati-o pe Postgres JSON B sa lucreze pentru tine. Cu baza de date Postgres web răzuitoare, nu este necesară re-parsarea Source .

December 22, 2017