Back to Question Center
0

Semalt: 4 instrumente de scraping de date care vă vor economisi timp

1 answers:

Programarea este o parte a științei datelor. Unul trebuie să dezvolte abilități de programare excelente pentru a șterge manual datele. Cu toate acestea, unii oameni nu pot învăța diferite limbi de codare și caută alternative adecvate. Următoarele instrumente de răzuire a datelor sunt excelente pentru non-programatori.

1. Kimono Labs

Kimono Labs a fost în jur de ceva timp. Este una dintre cele mai bune și mai uimitoare aplicații de decupare a datelor. Acest program open source vine cu o versiune de încercare de 15 zile, însă versiunea gratuită este de asemenea disponibilă. Kimono Labs anulează întregul site web, pornind de la colectarea datelor până la răsturnarea și validarea și implementarea lor. Kimono Labs funcționează de asemenea ca un crawler web puternic și poate fi folosit fără cod. Mai mult decât atât, vă permite să răsturnați un număr mare de site-uri în același timp și nu compromite calitatea la toate. Kimono Labs este întotdeauna prima alegere a întreprinderilor, utilizată pentru colectarea, vizualizarea și organizarea datelor. De asemenea, pune în aplicare analize mari de date pentru utilizatorii săi, ceea ce face munca lor mai ușoară.

2. Import. io

Scrapsul de date pentru non-programatori nu a fost niciodată atât de ușor înainte. Este o platformă automatizată de extracție web construită de experți și susține că a răsturnat un număr mare de pagini web până acum. Import. io este minunat nu numai pentru non-programatori, dar și pentru oamenii de știință de date. Acest instrument detectează automat cele mai bune informații pentru dvs. înainte de a începe procesarea și este angajat și de specialiștii în minerit. Hiper-parametrii săi fac mai ușor să alegeți datele fără erori și să le eliminați în formatul dorit.

3. Facebook și Twitter API

Pentru experții social media, startup-uri și non-programatori, API-urile Facebook și Twitter sunt destul de eficiente. Acestea oferă servicii de recuperare a datelor prin API-uri specifice și durează doar câteva minute pentru a obține datele dvs. răzuite în formatul dorit. Utilizează surse definite pentru a crea seturi de date și accesează cu crawlere paginile dvs. Web în cel mai scurt timp, fără abilități de programare și cunoștințe tehnice. API-urile ajută la rezolvarea diferitelor probleme legate de date, la detectarea și la editarea erorilor în text și la obținerea de informații de înaltă calitate din imagini și videoclipuri pentru utilizatori.

4. Scraper (o extensie Chrome)

Dacă utilizați în mod regulat Google Chrome și este browserul dvs. principal de web, încercați doar Scraper. Este unul dintre cele mai bune și mai eficiente programe de recuperare a datelor. Acesta este construit cu tehnologie de învățare mecanică și este special conceput pentru non-programatori. Răzuitorul poate extrage informații utile pentru dvs. și are o mulțime de caracteristici remarcabile. Opțiunea de detectare a spamului vă permite să eliminați datele spam și să organizați informații pe baza cerințelor dvs., fără nici o eroare de ortografie sau gramatică. Scraperul ajută, de asemenea, să analizeze comentariile postale și e-mailurile, să vă ajute să extrageți date și să determinați dacă este util pentru afacerea dvs. sau nu.

Spre deosebire de alte instrumente obișnuite de reciclare a datelor, cele 4 servicii de mai sus nu necesită să fii tehnic. De asemenea, nu este nevoie să învățați limbile de programare pentru a beneficia de aceste scraperi de date . Trebuie doar să le instalați și să le activați pentru a beneficia de opțiunile și caracteristicile lor de răzuire a datelor Source .

December 22, 2017