Back to Question Center
0

Lista Plugin-urilor Chrome Scraper pentru scraping Web furnizate de Semalt Expert

1 answers:

Obținerea datelor de pe site-uri sau pagini web în foi de calcul și valori separate prin virgulă (CSV) a fost făcut mai ușor. Extracția de date web, desemnată în mod obișnuit ca răzuirea web , este un proces de extragere a unor cantități mari de date de la site-uri.

Dacă nu aveți cunoștințe de programare, software-ul de răzuire web este dezvoltat pentru dvs.Recent, a fost introdusă o altă tehnică ușoară de utilizare a răzuitoarelor web. Prin utilizarea extensiilor de browser Google Chrome care merg gratuit la magazinul web Google, puteți executa răsturnarea web. Iată o listă cu extensiile Chrome pe care să le luați în considerare.

Un racleta de ecran este unul dintre cele mai excepționale plug-in-uri de browser Chrome care este utilizat în mod obișnuit pentru răzuirea ecranului. Pentru începători, răzuirea ecranului este tehnica de extragere și extragere a informațiilor de pe paginile web și pe site-uri. Dacă nu aveți nicio experiență de codificare, examinați răzuirea ecranului deoarece procesul este automatizat.

Datele extrase din site-uri folosind pluginul Screen Scraper Chrome pot fi descărcate fie ca JSON, fie ca fișier CSV. Acest plugin acceptă atât modelul XPath, cât și modelul Element Selectors. Screen Scraper este o extensie ușor de folosit și disponibilă gratuit în magazinul web Chrome. Web Scraper

Web Scraper este o extensie Google Chrome care extrage date de pe site-uri folosind un sitemap. Datele preluate de pe site-urile Web folosind această extensie sunt stocate fie în fișierul CSV, fie în CouchDB. Cu paginare, puteți utiliza în mod eficient Web Scraper pentru a șterge mai multe site-uri sau pagini. În majoritatea cazurilor, această extensie a browserului Chrome este utilizată pentru a extrage informații, cum ar fi linkuri, text și tabele.

Imacro Web Scraper

iMacro este un plugin de browser Chrome folosit pentru testare web și extragere de date. iMacro funcționează prin înregistrarea acțiunilor utilizatorului final în timpul vizitelor. Această extensie de browser Chrome înregistrează sarcini pe site-uri care vor fi utilizate pentru referințe ulterioare. Dacă proiectul dvs. curent este în teste de performanță sau în teste de regresie pe site, acesta este pluginul pentru a face o fotografie.

Cu iMacro, puteți descărca cu ușurință fișierele și să vă amintiți autentificările parolei dvs.Extensia IMacro este disponibilă gratuit pe magazinul web pentru Firefox, Internet Explorer și browserul Chrome.

Data Miner

În prezent, găsirea de informații bine documentate pe site-uri nu este atât de ușoară. Aici intră software-ul de răzuire. Data Miner este o extensie de browser cromată folosită pentru extragerea informațiilor utile de pe site-uri web. Utilizând acest plugin pentru browser, puteți obține date de pe site-uri și puteți exporta datele în Foi de calcul Google sau în fișiere Excel.

Extensia Data Miner este, de asemenea, folosită pentru a elimina tabelele HTML și pentru a exporta informațiile în fișierele Microsoft Excel sau CSV. Dacă sunteți expert în utilizarea selectorilor XPath, acesta este pluginul browserului pentru dvs.

În ultimii ani, extragerea de date din site-uri dinamice dezvoltate folosind tehnologii precum AJAX și JavaScript nu a fost atât de ușoară. Odată cu schimbarea tehnologiei, răzuirea informațiilor utile de pe aceste site-uri este la doar un clic. Utilizați extensiile browserului Chrome evidențiate mai sus pentru a extrage date reale și a exporta în fișiere și foi de calcul CSV Source .

December 22, 2017