Back to Question Center
0

Semalt împarte 7 cele mai bune caracteristici ale unui instrument de razuire

1 answers:

Utilizând Data Scraping Studio, puteți extrage informații de pe site-urile alese în mai puțin de 5 minute. Fără îndoială, este unul dintre cele mai bune și mai utile instrumente de răzuire web de pe Internet. Scrapingul de date are o interfață puternică și ușor de utilizat și elimină datele de pe site-urile Ajax, site-uri protejate prin parolă, site-uri simple și dinamice, XML, JSON și alte surse similare. Unele dintre caracteristicile sale uimitoare sunt menționate mai jos.

1. Căutare simplă Cuvânt cheie:

La fel ca toți ceilalți scraperi renumiți, Data Scraping Studio oferă o modalitate mai bună de a căuta cuvinte cheie. Trebuie doar să descărcați și să activați acest instrument și să îl utilizați pentru a vă organiza datele pe baza cuvintelor dvs. cheie. Acesta aduce o mulțime de cuvinte cheie și fraze pentru a obține inspirație. Astfel, nu numai că vă răstoarnă datele, ci și le aranjează pe baza cuvintelor cheie cu coadă scurtă și lungă.

2. Cercetare de piață:

Data Scraping Studio este singurul răzuitor care efectuează o căutare de piață bună pentru utilizatorii săi. Spre deosebire de alte scraperi de date obișnuite , acest instrument oferă rezultate de calitate bazate pe căutarea dvs.Astfel, este perfect pentru marketeri, cercetători online, studenți, jurnaliști și cercetători.

3. Integrarea de date web:

Cel mai bun motiv pentru a utiliza Data Scraping Studio este că furnizează opțiuni utile pentru integrarea datelor web. Este compatibil cu toate browserele web și sistemele de operare, ceea ce face mai ușor pentru dvs. să vă răsturnați datele și să o integrați conform dorințelor dvs.

4. Compararea datelor

Chiar și scraperii de date de vârf nu pot compara datele din două sau mai multe site-uri web. Din fericire, Data Scraping Studio are această opțiune și vă permite să analizați datele diferitelor pagini web, asigurându-vă că obțineți rezultate calitative și fiabile. Mai mult, acest instrument editează datele un pic, eliminând toate erorile de ortografie și gramatică din ieșirile dvs.

5. Urmărește calitatea:

Acest program monitorizează calitatea datelor în timp ce este înlăturată. Aceasta înseamnă că nu trebuie să țineți cont de extragere, deoarece acest instrument va obține în mod automat date lizibile și scalabile în formatul dvs. preferat.

6. Profil / Detaliile produsului au fost furnizate:

Utilizatorii acestui software au acces ușor la profilul și detaliile produsului. Aceasta înseamnă că, dacă utilizați Data Scraping Studio pentru site-ul dvs. de e-commerce, puteți obține informații de la giganți precum Amazon și eBay, fără a compromite calitatea. Puteți încerca acest instrument pentru a obține detaliile produsului, lista cu numele, descrierile și chiar imaginile. Astfel, putem spune că Data Scraping Studio este o alternativă excelentă la Amazon Scraper și Facebook Data Extractor.

7. Notificări:

Utilizatorii diferiți se plâng de lipsa avertizărilor privind lucrările de recuperare. Spre deosebire de uneltele obișnuite, Data Scraping Studio vă va avertiza când datele au fost eliminate. Trebuie doar să ajustați setările și să începeți să primiți notificări chiar în căsuța dvs. poștală. De asemenea, puteți să fiți alertat la telefonul mobil folosind opțiunile speciale. Astfel, Data Scraping Studio este software-ul complet care are scopul de a vă face procesul de extragere a datelor mai confortabil și mai convenabil. Cel mai bun lucru este că este gratuit Source .

December 22, 2017