Back to Question Center
0

Doriți să scrapeți date? Zece servicii utile de razuire Web pe care trebuie să le încercați în conformitate cu Semalt

1 answers:

Răzuirea pe Web este o tehnică complicată implementată cu un număr de instrumente de răzuire 7). Aceste instrumente interacționează cu diferite site-uri web în același mod ca atunci când folosim un browser precum Firefox sau Chrome. Mai mult decât atât, programele de ștergere web afișează datele extrase într-un format lizibil. Ele ajută la generarea mai multor afaceri și la obținerea celor mai bune rezultate din afacerile noastre.

Cele mai bune instrumente de scraping web:

Aici am oferit o listă cu cele mai bune și mai utile instrumente de scraping web, dintre care unele sunt gratuite, în timp ce altele sunt plătite.

1. Import. io

Import. io este faimos pentru tehnologia avansată. Instrumentul este potrivit pentru profesioniști și neprofesioniști. Acest instrument de răzuire web nu numai că accesează și elimină un număr mare de site-uri Web, dar exportă și datele extrase în CSV. Sute până la mii de pagini și fișiere PDF pot fi răzuite într-o oră cu Import. io. Punctul plus este că nu trebuie să scrieți niciun cod. În schimb, acest instrument construiește mai mult de 1000 API bazate pe cerințele dvs.

2. Dexi. io

Dexi. io este, de asemenea, cunoscut sub numele de CloudScrape. Acest program de răzuire și extragere de date web este potrivit pentru programatori și profesioniști independenți. Este cunoscut pentru descărcătorul și editorul bazat pe browser, care vă ușurează accesul și descărcarea datelor extrase pe hard disk. De asemenea, acesta este un crawler web excelent care poate salva datele pe oricare din cutia. net sau Google Drive. De asemenea, puteți să exportați datele în CSV și JSON.

3. Webhouse. io

Webhouse. io este una dintre cele mai uimitoare și fantastice aplicații web de rafinare pe web. Acesta oferă acces ușor și direct la datele structurate și are capacitatea de a indexa un număr masiv de pagini web în API-ul unic. Puteți extrage cu ușurință datele utilizând Webhouse. io și salvați-l în formate precum RSS, XML și JSON.

4. Scrapinghub

Cu doar 25 de dolari pe lună, puteți accesa toate caracteristicile uimitoare ale Scrapinghub. Aceasta este o aplicație bazată pe cloud care îndeplinește într-un mod mai bun cerințele de extragere a datelor. Scrapinghub este cel mai bine cunoscut pentru inteligentul său rotator proxy care accesează cu ușurință site-urile web protejate de bot.

5. Visual Scraper

Scraper Visual este încă un program de extragere a datelor și de extracție a conținutului. Extrage informații de la diferite site-uri web, iar rezultatele sunt preluate în timp real. Puteți exporta datele extrase în formate precum SQL, JSON, XML și CSV.

6. Outwit Hub

Este un add-on pentru Firefox care poate simplifica în mod semnificativ căutarea pe web datorită proprietăților sale de extragere a datelor. Outwit Hub este la fel de faimos printre programatori și dezvoltatori web; acest instrument stochează datele în formate lizibile și scalabile, oferind o interfață prietenoasă și cele mai bune servicii.

7. Scraper

Este adevărat că Scraper are caracteristici limitate de scraping date, dar asta nu înseamnă că nu va face cercetarea dvs. online ușor. De fapt, Scraper este prima alegere a diverselor întreprinderi, experți SEO și dezvoltatori de aplicații. Puteți să copiați datele în clipboard sau să le stocați pe foi de calcul diferite conform dorințelor dvs.Din păcate, acest instrument nu accesează cu crawlere paginile dvs. web.

8. 80 picioare

Este o aplicație puternică, flexibilă și utilă de răzuire pe web. Puteți configura 80 de picioare conform cerințelor dvs. și acest instrument aduce informațiile necesare în câteva secunde.

9. Spinn3r

Spinn3r preia datele dintr-un întreg site web, rețele de social media, știri și bloguri private, salvând datele în format JSON. Pe lângă proprietățile excelente de extragere a datelor, Spinn3r asigură siguranța și confidențialitatea datelor dvs. și nu lăsa spamerii să o fure.

10. ParseHub

ParseHub este compatibil cu site-urile Web folosind AJAX, cookies, JavaScript și redirecționări. Puteți accesa cu crawlere cât mai multe pagini web pe care le doriți și puteți obține datele în formatele necesare. Acest instrument poate fi utilizat de utilizatorii Mac OS X, Windows și Linux Source .

December 22, 2017