Back to Question Center
0

Actiuni Semalt 5 Tehnici de trecere a continutului sau tehnici de razuire a datelor

1 answers:

răzuire Web este o formă avansată de extragere a datelor sau miniere de conținut. Scopul acestei tehnici este de a obține informații utile de la diferite pagini web și de a le transforma în formate ușor de înțeles, cum ar fi foi de calcul, CSV și baza de date. Este sigur să menționăm că există numeroase scenarii potențiale de răsturnare a datelor, iar instituțiile publice, întreprinderile, profesioniștii, cercetătorii și organizațiile non-profit distrug datele aproape zilnic. Extragerea datelor direcționate din bloguri și site-uri ne ajută să luăm decizii eficiente în afacerile noastre. Următoarele cinci tehnici de recuperare a datelor sau a conținutului sunt în curs de dezvoltare în aceste zile.

1. Conținutul HTML

Toate paginile web sunt conduse de HTML, care este considerat limba de bază pentru dezvoltarea site-urilor web. În această tehnică de ștergere de date sau de conținut, conținutul definit în formate HTML apar în paranteze și este fragmentat într-un format care poate fi citit. Scopul acestei tehnici este de a citi documentele HTML și de a le transforma în paginile web vizibile. Grabberul de conținut este un astfel de instrument de ștergere a datelor , care ajută la extragerea cu ușurință a datelor din documentele HTML.

2. Tehnica site-ului dinamic

Ar fi dificil să realizăm extragerea datelor pe diferite site-uri dinamice. Deci, trebuie să înțelegeți cum funcționează JavaScript și cum să extrageți datele cu acesta din site-urile dinamice. Folosind scripturile HTML, de exemplu, puteți transforma datele neorganizate într-o formă organizată, stimulând afacerea dvs. online și îmbunătățind performanța generală a site-ului dvs.Pentru a extrage corect datele, trebuie să utilizați software-ul potrivit, cum ar fi importul. io, care trebuie să fie ajustat puțin, astfel încât conținutul dinamic pe care îl obțineți să fie până la marcă.

3. Tehnica XPath

Tehnica XPath este un aspect critic al răzuitorului . Este sintaxa comună pentru alegerea elementelor în formate XML și HTML. De fiecare dată când evidențiați datele pe care doriți să le extrageți, răzuitorul selectat îl va transforma într-o formă ușor de citit și scalabilă. Majoritatea instrumentelor de răzuire a paginilor web extrag informații din paginile web numai atunci când evidențiați datele, dar instrumentele bazate pe XPath gestionează selecția și extragerea datelor în numele dvs., ceea ce ușurează munca dvs.

4. Expresii regulate

Cu expresiile obișnuite, este ușor să scriem expresii de dorință în șiruri de caractere și să extragem texte utile din site-urile uriașe. Folosind Kimono, puteți efectua o varietate de sarcini pe Internet și puteți gestiona expresiile regulate într-un mod mai bun. De exemplu, dacă o singură pagină web conține întreaga adresă și detaliile de contact ale unei companii, puteți obține și salva cu ușurință aceste date utilizând programele Kimono,. Puteți încerca, de asemenea, expresii regulate pentru a împărți textele adreselor în șiruri separate pentru ușurință.

5. Recunoașterea adnotărilor semantice

Paginile web răzuite ar putea cuprinde machiajul semantic, adnotările sau metadatele, iar aceste informații sunt utilizate pentru a găsi fragmentele de date specifice. Dacă adnotarea este încorporată într-o pagină Web, recunoașterea adnotării semantice este singura tehnică care va afișa rezultatele dorite și va stoca datele extrase fără a compromite calitatea. Deci, aveți posibilitatea să utilizați un răzuitor web care poate prelua schema de date și instrucțiunile utile de la diferite site-uri web convenabil Source .

December 22, 2017