Back to Question Center
0

Site-uri Web celebre pentru extracția datelor - Sfatul Semalt

1 answers:

Răzuirea pe Web, cunoscută și sub denumirea de recoltare web, este o tehnică folosită pentru a extrage date de la diferite site-uri web. Instrumentele de răzuire a paginilor web accesează paginile web utilizând Protocolul de transfer de date Hypertext Transfer și scrape informațiile utile conform instrucțiunilor. În acest scop sunt folosite boturi sau crawlere web - як дитиною бувало вирш. Ele colectează mai întâi datele și o salvează într-o bază de date centrală. Următorul pas este să răsturnați informații relevante pentru utilizatori și să exportați fișiere în formate ușor de utilizat. Cercetătorii și comercianții folosesc răzuitoare web pentru a extrage datele de care au nevoie. Unele dintre site-urile cele mai renumite pentru extragerea datelor sunt menționate mai jos:

1. Site-uri de turism:

Industria turismului a înflorit în ultimele luni, iar acum este una dintre cele mai renumite și profitabile companii de pe net. Puteți să creați cu ușurință un portal de călătorie și să oferiți zboruri locale și internaționale ieftine, hoteluri și servicii de transfer către clienții dvs.Cu toate acestea, trebuie să vă asigurați că tranzacțiile pe care le oferiți sunt la maxim. În acest scop, este posibil să fie nevoie să extrageți date de la alte portaluri celebre, cum ar fi TripAdvisor și Trivago. Datele de la TripAdvisor au fost răsturnate de nenumărate ori și puteți să vă dezvoltați cu ușurință propriul site pe baza datelor sale.

2. Tabele de locuri de muncă:

O tablă de locuri de muncă ne ușurează să găsim poziții potrivite pentru a se potrivi așteptărilor noastre și contextului educațional. Atunci când o companie publică un loc de muncă, potențialii candidați își trimit CV-urile și profilurile. Această procedură se realizează până când compania în cauză găsește candidatul potrivit. Cel mai important lucru pe care un birou de locuri de muncă trebuie să îl furnizeze este volumul mare de locuri de muncă afișate. Astfel, puteți angaja un număr mare de oameni și vă puteți dezvolta afacerea. Utilizați Kimono Labs sau Import. io pentru a extrage date de la diferite tabele de locuri de muncă și pentru a construi o platformă în care cererea corespunde ofertei. Odată ce datele sunt extrase, ar trebui să le descărcați pe hard disk. De asemenea, asigurați-vă că datele sunt corecte și conține scurte introduceri atât pentru căutarea unui loc de muncă, cât și pentru furnizorul de servicii.

3. Site-urile de știri:

Articolele de știri de răzuire sunt importante dacă vrem să ținem cont de evenimentele actuale. Care este cel mai bun mod de a obține datele? Puteți utiliza un crawler web sau un rapel de date (de preferință Import. io) pentru a extrage informații utile de la diferite portaluri de știri. CNN, BBC și alte puncte de știri pot fi vizate cu Import. io și Kimono Labs. Odată ce conținutul este extras, îl puteți publica pe site-ul dvs. și, prin urmare, vă puteți îmbunătăți clasamentul motorului de căutare. De exemplu, dacă doriți articole de știri despre Donald Trump, veți găsi informații utile în Știri Google. Unul dintre avantajele primordiale ale site-urilor de știri este că poți să le faci cu orice instrument și nu au nevoie de abilități de programare deloc. Pentru companiile de pornire, este o oportunitate de aur pentru a-și dezvolta afacerea și a răsturna date de înaltă calitate.

December 22, 2017